Karensmindevej 19, 8260 Viby J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 119 m²

Grundareal 733 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 1969/1971

Adresse

Karensmindevej 19, 8260 Viby J

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 2.798.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.774 kr.
  • Sagsnummer 3788
  • Boligareal 119 m²
  • Grundareal 733 m²
  • Etager 1

Hvis I drømmer om en familievilla, hvor I har masser af plads, mens I har både skole, indkøb i nærmiljøet, så se med her.

Der er mange kvaliteter ved hjemmet, der bl.a. har et gennemgående flot lysindfald fra sine store vinduespartier samt et skønt havemiljø, der byder på både stor plæne, terrasse samt træer og buske. Haven har mange hyggelige kroge til sol og skygge, der giver familien god plads til at boltre sig om sommeren.

Boligens køkken er af fin størrelse med god bord- og skabsplads samt mindre spiseplads. Der er mulighed for at åbne op mod stuen, så man får køkkenalrum. Stuen er rummelig og har fin plads til spisebord og sofahjørne. Vinduespartiet ud til haven lys og liv ind i rummet og skaber en afslappende stemning.

Boligen har et lystbadeværelse med separat bruseniche. I finder også et gæstetoilet med vask nedfældet i skabsarrangement.

De tre værelser er alle godt udformet, så de er lette at indrette, mens de har et naturligt lysindfald fra vinduerne.

Endvidere finder I også et bryggers med vaskefaciliteter samt et værksted og garage.

Boligen er beliggende på en rolig villavej og godt boligkvarter, hvor der bor mange børnefamilier. Derudover er der kort til naturrige gåture til ved og omkring Brabrand Søen. Derudover tæt eget letbanestop, mens I kan køre til Aarhus C på ca. 5 minutter.

Denne bolig er for jer, der ønsker en hverdag med plads til hele familien, mens I har alle rammerne til at forme et sundt og livligt familieliv. Hvis villaen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Karensmindevej 19 i Viby J for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 132 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 111 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 114 m²

Stavtrup

HøjvangskolenStavtrup Rema 1000Aarhus FriskoleStavtrup stistavtrup skoleStavtrup

Stavtrup er byen for dig, som ønsker at etablere familie eller bare ønsker at bo tæt på en storby. Byen har en fin beliggenhed ca. 10 km uden for Aarhus og har samme postnummer som Viby.

Stavtrup er en by for dig, der vil bo tæt på Aarhus, men samtidig ønsker et roligt område at bo i. Byen har alt, hvad du behøver inden for kort afstand.

I Stavtrup finder du skole, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder og lokal aktivitet i form af Stavtrup Hallen og deres grønne naturområder.

Viby Jylland

rosenvangskolen i VibyViby SkoleViby CentretViby CentretViby atletik baneSkole i VibyAGF i VibyErhvervsakademi AarhusViby Jylland Station

Viby J er en forstad til Aarhus med masser af liv og kreativitet. Det er en hyggelig oase med et stort torv, som er midtpunkt for mange busafgange. På Viby Torv finder du også et indkøbscenter med flere specialforretninger og gode indkøbsmuligheder.

Viby J har en fantastisk beliggenhed. Byen er tæt på Aarhus, tæt på skov og strand, og det tager ingen tid at komme på motorvejen. Derudover har byen rigtig mange parcelhus og villakvarterer. Byen ligger kun 5-6km sydvest for Aarhus.

Den er især populær for studerende, par eller familier, som vil etablere sig i en by lige uden for Aarhus. Viby J har mange små børnevenlige stisystemer rundt til skole, børnehave og ind til Aarhus. Byen har også flere store domiciler som Arla Foods og Jyllands Posten.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere