Rosenvangs Allé 258, 8270 Højbjerg – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Charmerende 3-værelseslejlighed med Marselisborg Skoven som nabo

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 98 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke D

Opført/Ombygget 1932/1984

Adresse

Rosenvangs Allé 258, 1 th, 8270 Højbjerg

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3793
  • Boligareal 98 m²

Charmerende 3-værelseslejlighed med Marselisborg Skoven som nabo

Drømmer du om et hjem, hvor du har de perfekte rammer til at forme din egen lækre base, mens du samtidig er tæt på skov, vand og det pulserende byliv i Aarhus C? Så fortjener denne lejlighed i Højbjerg bestemt at blive set. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Rosenvangs Allé 258, 1. th. for dig.

Ejendommen blev opført i 1932, men lejligheden har sidenhen gennemgået flere moderniseringer. Boligen står derfor i dag med et lyst og åbent udtryk kombineret med charmerende detaljer som stuk i lofterne, plankegulve og rundede døråbninger, der skaber en gennemgående stemning af hygge og frirum. Boligens 98 kvm byder på et køkken, en stue/spisestue, et badeværelse, to værelser samt en altan.

Køkkenet er nyere med hvide elementer, grønne fliser ved bordkanten samt træbordplade, mens et fint vinduesparti giver et dejligt lysindfald, når hverdagens måltider kreeres. I stuen har du god plads til spisebordssæt, mens en rundet åbning former en stueende, der indbyder til hygge og afslapning efter en lang dag. Fra stueenden har du udgang til hjemmets altan, hvor du kan nyde morgenkaffen eller et glas vin på sommeraftenerne.

Boligen byder også på to store værelser, hvor det ene ligger i forlængelse af spisestuen, og der kan dermed nemt etableres en dobbeltstue ved at inddrage det ene værelse. Det andet værelse er med indbygget skabe, hvor du har god plads til både seng og skrivebord, mens der er et naturligt lysindfald fra vinduet. Badeværelset er med væghængt toilet og bruseniche, mens stilen er i tråd med køkkenet, hvor grønne fliser pryder gulvet, og en brunlig nuance på væggene skaber en hyggelig badeoplevelse. På badeværelset kan du også nyde godt af gulvvarme på de kølige vintermorgener.

Endvidere er taget på ejendommen nyere, og ejerforeningen har en god, sund økonomi med en fornuftig vedligeholdelsesplan.

Med lejlighedens dejlige placering centralt i Højbjerg har du kort til både naturrige omgivelser og hverdagens gøremål. Du har fx blot få hundrede meter til en løbetur i Marselisborg Skovens smukke natur samt 1 kilometer til forfriskende badning ved Marselisborg Strand eller en frokost tæt ved dyrene i Marselisborg Dyrehave. Fra boligen har du samtidig gåafstand til indkøb i SuperBrugsen og Netto, mens du har få minutters gang til lokale busforbindelser, hvormed du kan være i Aarhus C på 12 minutter.

Denne bolig er perfekt til både parret, singlen eller til deling, hvor charmerende detaljer og central placering danner rammerne for en skøn hverdag. Hvis boligen har vakt din interesse, så kontakt Aarhus Mæglerne allerede i dag. Vi glæder os til at fremvise Rosenvangs Allé 258, 1. th., i Højbjerg for dig.

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 58 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 108 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 86 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 109 m²

Højbjerg

legeplads højbjergSkåde skoleHøjbjergMoesgård MuseumHøjbjergHøjbjerg Badminton KlubSuperBrugsen HøjbjergHøjbjerg skoleHøjbjerg

Højbjerg er byen, alle vil bo i, specielt børnefamilierne. Byen ligger ca. 6 km syd for Aarhus, hvilket gør det nemt at komme til og fra Aarhus og samtidig føle sig tæt på byen. Højbjerg har alt, hvad du har brug for uden at trænge til at køre ind til Aarhus.

Højbjerg henvender sig til familier, par eller ældre, der vil bosætte sig uden for Aarhus, men stadig have nem mulighed for at cykle, køre eller tage bus ind til Aarhus.

I Højbjerg finder du Kridthøj torv med gode indkøbsmuligheder. Der er skønne områder med skov og strand. Derudover er der også skoler, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder og restauranter.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere