Kirkebakken 44B, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 177 m²

Grundareal 702 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke B

Opført/Ombygget 2008

Adresse

Kirkebakken 44B, 8330 Beder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 5.598.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.464 kr.
  • Sagsnummer 3841
  • Boligareal 177 m²
  • Grundareal 702 m²
  • Etager 1

På Kirkebakken 44B i Beder har I plads til at dyrke det gode familieliv. Her byder hverdagen på gåafstand til både daginstitutioner, skole og indkøb, mens et moderne design med rene linjer giver lækre omgivelser for hele familien.

Boligen er en fuldmuret Lasse Larsen villa fra 2008 med gulvvarme i hele huset samt gennemgående egetræsplankegulve i både stue og værelser. Villaen er vedligeholdelsesfri med aluminiumsvinduer- og døre samt tagpap, mens der er et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier gennem boligens 177 kvm. Boligen byder på både bryggers, køkkenalrum, stue, fire værelser og to badeværelser. Her finder I masser af skønne detaljer, der gør hverdagen helt speciel.

En af villaens mange kvaliteter er dets skønne udemiljø med hele tre terrasser. I har dermed mulighed for at nyde sol hele dagen, hvor også den nemme, lukkede have byder på mange solkroge.

Hjemmet har en god fordeling af rummene, hvor køkkenalrummet danner centrum i udformningen. Køkkenet er et Invita-køkken med hvide elementer, sort flisegulv og vaskeø, hvor I har masser af skabs- og bordplads til hverdagens madtrylleri. I køkkenalrummet har I også god plads til spisebordssættet, til når måltiderne skal nydes og lektierne laves. Ved køkkenalrummet finder I indgangen til stuen, hvor de store vinduespartier inviterer lyset ind og skaber en afslappende stemning. Her kan I passende arrangere sofasættet, så familien kan smide sig i de bløde lag og samles til filmhygge efter en lang dag.

Villaen har en separat voksen- og børneafdeling. Til det store soveværelse er der eget badeværelse som er i et flot og tidsløst design med bruser og karbad, som gør hverdagens badeoplevelse helt speciel. De to børneværelser er begge med hems, mens I også finder et mindre værelse, der passende kan bruges som kontor eller hobbyrum. Boligens andet badeværelse er med separat bruseniche og er ligeledes i et tidsløst design i tråd med husets rene udtryk.

Endvidere byder boligen også på et fint bryggers med god skabsplads samt vaskesøjle. I finder også en dobbelt carport med skur i forlængelse samt et disponibelt rum, der er isoleret.

Med villaens centrale placering i Beder har familien kort til alle hverdagens gøremål. I har fx både dagsinstitutioner og skole i nærområdet, hvor børnene kan gå i skole på få minutter. Hvis I har glemt mælken til aftensmaden, så tager det kun 7 minutter at gå hen i SuperBrugsen. Og hvis I en dag trænger til at få luft under fødderne, så ligger de grønne omgivelser i Beder Park blot 500 meter væk fra hjemmet. Beder har desuden eget letbanestop, hvormed I kan være i Aarhus C på 27 minutter, mens der er flere busafgange til Aarhus C, som kører fra tæt på hjemmet.

Billederne er gode, men oplevelsen er bedre, så hvis villaen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Kirkebakken 44B i Beder for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 103 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 182 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 152 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 168 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 179 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 192 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere