Svendgårdsvej 39, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 182 m²

Grundareal 862 m²

Rum/Værelser 6

Energimærke C

Opført/Ombygget 1969/1974

Adresse

Svendgårdsvej 39, 8330 Beder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 4.298.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.578 kr.
  • Sagsnummer 3846
  • Boligareal 182 m²
  • Grundareal 862 m²
  • Kælderareal 49 m²
  • Etager 2

Hvis I drømmer om en familievilla, hvor I har masser af plads, mens I har både skole, indkøb og legepladser i nærmiljøet, så se med her. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Svendgårdsvej 39 i Beder for jer.

Villaen er placeret på et lukket vænge, hvor grunden ligger ud til en legeplads og marker. Her bor der mange børnefamilier med børn i forskellige aldre. Boligen blev opført i 1969, men har løbende gennemgået flere moderniseringer. Her har familien hele 182 kvm at boltre sig på, mens der er en 49 kvm kælder, der byder på mange anvendelsesmuligheder. Villaen byder på bl.a. køkkenalrum, stue, udestue, bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler, to badeværelser samt fem værelser.

Køkkenet er med mørke elementer, massiv træbordplade, Quooker-hane og god skabs- og bordplads, mens I kan nyde det skønne udsyn til årstidernes skifte over markerne fra køkkenvinduet under madlavningen. I køkkenalrummet har I udsigt til haven og plads til spisebord, hvor hverdagens måltider kan nydes og lektierne. Stuen er villaens hjerterum, hvor I kan have mange gæster, da der er plads til både spisebordssæt samt sofaområde. I stuen er der et dejligt lysindfald fra det store vindue- og dørparti ud til terrasse og udestue, hvilket skaber en afslappende fornemmelse, når familien samles ved pejsen efter en lang dag. Fra stuen har I udgang til udestuen, der byder på naturrig hygge i alt slags vejr.

Fra køkkenalrummet og udestuen har I udgang til den sydvendte træterrasse, hvor I kan nyde masser af sol og tænde op i grillen. Villaen byder ligeledes på en skøn have, der har mange hyggelige kroge. Haven prydes af fine træer, buske og bede, mens I også finder et drivhus samt en pergola i træ, som der vokser smukke blåregn omkring.

Boligen har to badeværelser, hvor det store badeværelse indeholder både separat bruseniche og badekar, mens det andet er med brus. De fem værelser er alle godt udformet, så de er lette at indrette, mens de har et naturligt lysindfald fra vinduerne. Værelserne er praktisk fordelt, så det er muligt at lave en børneafdeling og en voksenafdeling.

Endvidere har boligen carport, hvor der ligger et skur i forlængelse. Hvis I har hænderne skruet godt på, så kan skuret passende bruges til opbevaring af fx haveredskaber og værktøj.

Beder er en dejlig by at bo i, hvor foreningslivet er stærkt, og der er mange sportsaktiviteter for både børn og voksne. Med boligens dejlige placering i et børnevenligt område kan I nyde en hverdag med kort til skole, indkøb og sportsaktiviteter. I har fx gåafstand til Beder Skole, lokale legepladser samt indkøb i SuperBrugsen. Byens veletablerede stisystem sikrer nem og tryg adgang til skole såvel som legeaftaler. Derudover har Beder også eget letbanestop, mens I kan køre til Aarhus C på blot 15 minutter.

Denne bolig er for jer, der ønsker en hverdag med plads til hele familien, mens I har alle rammerne til at forme et sundt og livligt familieliv. Hvis villaen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Svendgårdsvej 39 i Beder for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 189 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 183 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 182 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 176 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere