Gernersvej 8, 8260 Viby J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 114 m²

Grundareal 735 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke E

Opført/Ombygget 1964

Adresse

Gernersvej 8, 8260 Viby J

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 4.998.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 4.053 kr.
  • Sagsnummer 3854
  • Boligareal 114 m²
  • Grundareal 735 m²
  • Kælderareal 103 m²
  • Garageareal 16 m²
  • Etager 2

Hvis I drømmer om en hverdag, hvor I kan være tæt på bylivet i Aarhus C, mens I kan trække jer tilbage i jeres egen rolige oase med plads til hele familien, så fortjener denne villa i Viby bestemt at blive set. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Gernersvej 8 for jer.

Villaen blev opført i 1964, men de nuværende ejere har frisket det originale udtryk op. Boligen fremstår derfor i dag med et lyst og indbydende udtryk, hvor I har ro og plads til hele familien. Med sine 114 kvm byder boligens stueetage på både køkken, stue, badeværelse samt tre værelser. I finder også en kælder på 94 kvm med fire disponible rum, et bryggers samt et gæstetoilet.

Boligens køkken er i ægte retrostil, hvor det originale køkken er blevet piftet op, så træelementerne er flotte og velholdte, mens der er et skønt lysindfald fra vinduerne. Ved køkkenet har I plads til spisebordsættet, hvor hverdagens måltider kan nydes og lektierne laves. I åben forbindelse fra køkkenet finder I stuen, der er med flot trægulv. I stuen kan I lave sofaarrangement, der indbyder til hygge og leg. Fra stuen har i udgang til en dejlig udestue, hvor I kan slappe af med en god bog efter en lang dag. Udestuen fører ud til den sydvestvendte terrasse med plads til havebord, hvor I kan tænde op i grillen.

I stueetagen finder I hjemmets badeværelse, der er nyere med hvide fliser, separat bruseniche, gulvvarme samt et fint, hvidt skabsarrangement med håndvask. Stueetagen byder også på tre gode værelser med trægulv, mens de har et naturligt lysindfald fra vinduerne.

En trappe fører fra gangen ned i kælderen, hvor alle vinduer og døre er blevet skiftet, mens der er højt til loftet. Kælderen står i rigtig flot stand, hvor de fire disponible rum byder på mulighed for at etablere ekstra værelser, træningsrum, hobbyrum eller have opbevaring. Kælderen byder også på et bryggers med plads til vaskemaskine samt et fint gæstetoilet. Fra kælderen har I udgang til den store sydøstvendte have, der med sin store plæne indbyder til af masser boldspil og leg.

Endvidere er der både carport og garage ved huset, mens I også finder et åbent skur i haven, hvor I fx kan opbevare cykler.

Boligen har en dejlig placering på en rolig, lukket villavej i Viby. Her byder nærmiljøet på mange børnefamilier og ældre, som har et rigtig godt naboskab. Her kan I nyde en rolig hverdag tæt ved grønne arealer, skole og indkøb. I har fx kort gåafstand til dagsinstitutioner og indkøbsmuligheder som Netto og Let-Køb, mens der kan cykles til den gode lokale skole, Rosenvangsskolen, på 2 minutter. Villaen ligger tæt ved Aarhus Gymnastikforening, der byder på mange sport- og aktivitetstilbud for både børn og voksne. I kan ligeledes cykle til Aarhus C på 13 minutter, mens I fra boligen har nem adgang til motorvej.

Hvis boligen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Gernersvej 8 i Viby for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 183 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 182 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 176 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 174 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 103 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 200 m²

Stavtrup

HøjvangskolenStavtrup Rema 1000Aarhus FriskoleStavtrup stistavtrup skoleStavtrup

Stavtrup er byen for dig, som ønsker at etablere familie eller bare ønsker at bo tæt på en storby. Byen har en fin beliggenhed ca. 10 km uden for Aarhus og har samme postnummer som Viby.

Stavtrup er en by for dig, der vil bo tæt på Aarhus, men samtidig ønsker et roligt område at bo i. Byen har alt, hvad du behøver inden for kort afstand.

I Stavtrup finder du skole, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder og lokal aktivitet i form af Stavtrup Hallen og deres grønne naturområder.

Viby Jylland

rosenvangskolen i VibyViby SkoleViby CentretViby CentretViby atletik baneSkole i VibyAGF i VibyErhvervsakademi AarhusViby Jylland Station

Viby J er en forstad til Aarhus med masser af liv og kreativitet. Det er en hyggelig oase med et stort torv, som er midtpunkt for mange busafgange. På Viby Torv finder du også et indkøbscenter med flere specialforretninger og gode indkøbsmuligheder.

Viby J har en fantastisk beliggenhed. Byen er tæt på Aarhus, tæt på skov og strand, og det tager ingen tid at komme på motorvejen. Derudover har byen rigtig mange parcelhus og villakvarterer. Byen ligger kun 5-6km sydvest for Aarhus.

Den er især populær for studerende, par eller familier, som vil etablere sig i en by lige uden for Aarhus. Viby J har mange små børnevenlige stisystemer rundt til skole, børnehave og ind til Aarhus. Byen har også flere store domiciler som Arla Foods og Jyllands Posten.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere