Terp Møllevej 18, 8471 Sabro – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype 2-families ejendom

Boligareal 298 m²

Grundareal 3325 m²

Rum/Værelser 8

Energimærke E

Opført/Ombygget 1863/1979

Adresse

Terp Møllevej 18, 8471 Sabro

  • Ejendomstype 2-families ejendom
  • Kontantpris 2.498.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.226 kr.
  • Sagsnummer 3882
  • Boligareal 298 m²
  • Grundareal 3.325 m²
  • Etager 2

Drømmer I om at bo i et naturskønt område, hvor I kan nyde en rolig hverdag, mens I har kort til skole og indkøb? Så fortjener denne villa i Skivholme bestemt at blive set. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Terp Møllevej 18 for jer.

Den idylliske villa med bindingsværk blev opført i 1863, men har sidenhen gennemgået omfattende moderniseringer, hvor der bl.a. blev skiftet køkken og badeværelse, slebet gulve, kom nye stikkontakter, installeret nyt pillefyr, og skiftet termoruder i størstedelen af huset samt blev bygget en udestue. Boligen fremstår derfor i dag med et gennemgående lyst og indbydende udtryk, mens charmerende detaljer som loftsbjælker er bevaret fra det originale byggeri.

På ejendommen har I mulighed for hestehold og overtagelse af lejeaftale på 1 hektar jord med indhegning nær huset samt 2 hektar jord med indhegning ca. 800 meter fra ejendommen. Det er samtidig muligt at sidde meget billigt i denne villa, såfremt I vælger at beholde de nuværende, fredelige lejere på 1. sal. Villaen er i to plan, hvor stueplans 199 kvm byder på bl.a. køkkenalrum, stue, bryggers, badeværelse, gæstetoilet, tre værelser samt en udestue. På 1. sal finder i en ekstra lejlighed på 120 kvm med køkkenalrum, stue, badeværelse samt tre værelser, som I fx kan udleje eller bruge til at bo flere generationer sammen – Billeder af 1. salen kan sendes ved interesse.

Stueetagens køkkenalrum er nyere med lyse elementer, fliser langs bordkanten samt god skabs- og bordplads, der indbyder hele familien i hverdagens madlavning. I køkkenalrummet har I plads til spisebordsættet, hvor måltiderne kan nydes og lektierne laves, mens I kan nyde det hyggelige udsyn til haven. Boligens stue er familiens samlingssted, hvor vinduespartierne inviterer lys og natur indenfor og skaber en afslappende stemning, når aftenen står på fx filmhygge. Boligen har også et alrum ved køkkenet, der kan bruges som en ekstra stue. Fra denne har I udgang til den hyggelige udestue med en lunefuld pejs. Med udgang fra udestuen finder I haven, der ligger ud til en mark. Haven prydes af smukke træer, og den store plæne inviterer til masser af boldspil og leg. I haven finder I også et fint anneks.

Badeværelset er nyere og byder på lækre badeoplevelser, da I både har separat bruseniche samt spabad, mens håndvasken er placeret i et fint, hvidt skabsarrangement. Boligens tre værelser er alle godt udformet, så de er lette at indrette, mens de har et naturligt lysindfald fra vinduerne, hvorfra I kan nyde et naturrigt udsyn.

Endvidere har boligen fået renoveret taget, og der ligger fællesjord op af matriklen, som I deler med naboejendommen.

Med boligens dejlige placering ved Skivholme, kan I nyde en hverdag med roen fra landlig idyl. Ejendommen ligger lige i midten af Randers, Aarhus, Silkeborg og Horsens, hvortil der kan køres på ca. 20-30 minutter. Ejendommen ligger i et naturskønt område, hvor I har Borum Å lige i baghaven, mens både Frijsenborg Skovene og Lading Sø ligger i gåafstand. Der er cykelsti hele vejen til nærliggende Herskind Skole, hvor der også er et godt lokalt fællesskab. I har samtidig blot 5 minutters kørsel til Sabro, der byder på dagsinstitutioner, skole, indkøbsmuligheder og spisesteder.

Billederne er gode, men oplevelsen er bedre, så hvis boligen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Terp Møllevej 18 i Skivholme for jer.

Lignende boliger

Sabro

sabro-naturRema 1000 SabroKorsvejskolen SabroFodboldbane SabroSabro-KorvejskolenSabro Kro

Sabro er en dejlig lille by ca. 14 km nord for Aarhus med nemme muligheder for at tage bilen ind til Aarhus eller ud på motorvejen.

Sabro har mange skønne naturområder lige udenfor døren, hvor du kan nyde en god gåtur eller lang løbetur. Byen er attraktiv for børnefamilier og oplever meget byudvikling for tiden.

Sabro byder på indkøb, skole, dagsinstitution og offentlig transport. Derudover er der ikke langt til Tilst, som har mange store indkøbsmuligheder såsom Bilka, Bauhaus, Elgiganten etc.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere