Mølleparken 25, 8320 Mårslet – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Istandsat 70’er rækkehus tæt ved skole og indkøb i Mårslet

Boligtype Rækkehus

Boligareal 100 m²

Grundareal 370 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke D

Opført/Ombygget 1972

Adresse

Mølleparken 25, 8320 Mårslet

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3908
  • Boligareal 100 m²
  • Grundareal 370 m²
  • Etager 1

Istandsat 70’er rækkehus tæt ved skole og indkøb i Mårslet

Drømmer I om en indflytningsklar bolig, hvor I kan nyde en hverdag tæt på hverdagens gøremål? Så fortjener dette flotte rækkehus i Mårslet bestemt at blive set. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Mølleparken 25 for jer.

Rækkehuset blev opført i 1972, men har gennem de sidste fire år gennemgået omfattende istandsættelser, så boligen i dag fremstår med et lyst og moderne udtryk. Med sine 100 m2 byder boligen på både køkkenalrum, stue, to værelser, bryggers, badeværelse, to terrasser samt en have.

Køkkenet er fra 2017 og er med hvide elementer, grålig bordplade samt masser af skabs- og bordplads, hvorfra I kan nyde udsynet til haven og den overdækkede terrasse. Alrummet/stuen ligger i forlængelse af køkkenet og er familiens samlingssted, hvor I har god plads til gæster. Her kan I have spisebordsættet stående, hvor måltiderne kan nydes og lektierne laves. Stuen inviterer lys og liv ind i rummet gennem sit store vindue- og dørparti, der skaber en afslappende fornemmelse.

Fra stuen har I udgang til den sydvestvendte terrasse i forhaven, hvor I kan nyde masser af sol i løbet af dagen. Forhaven er lagt i granitsten, mens der er stakit, så der her hverken skal slås græs eller klippes hæk. Boligens overdækkede terrasse i baghaven giver jer mulighed for at søge skygge ved haven, og her har I god plads til bl.a. havebord og grill. Haven er nem at holde, hvor der blot er enkelte planter at vande, mens den brede plæne inviterer til boldspil og leg.

Badeværelset er fra 2017 og har et lyst udtryk med væghængt toilet og separat bruseniche, mens håndvasken er placeret i et fint, hvidt skabsarrangement. Boligens to værelser er godt udformet, så de er lette at indrette, og de har et naturligt lysindfald fra vinduerne.

I finder også et fint bryggers fra juni i 2021, hvor I har god skabsplads samt plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Endvidere har boligen carport med et skur i forlængelse. Der blev lavet nyt tag med ekstra isolering på loftet i 2020, hvor boligen også fik en ny varmeveksler. Der blev ligeledes installeret en ny elboks i 2019, mens der blev lagt nye gulve i 2017 og 2019.

Mårslet er en dejlig by at bo i, hvor foreningslivet er stærkt, og der er et godt udvalg af sportsaktiviteter for både børn og voksne. Rækkehuset ligger på en rolig vej, hvor der er et godt naboskab. Her kan I nyde de skønne naturrige omgivelser, hvor der er mange stisystemer til hyggelige gåture. Med boligens placering har I samtidig kort til hverdagens gøremål, da både skole, indkøb og letbanestoppet ligger i gåafstand. I har fx kun 8 minutter til SuperBrugsen, 5 minutter til Mårslet Skole og 5 minutter til letbanestoppet. Hvis I vil en tur til Aarhus C, så tager det blot 15 minutter i bil.

Billederne er gode, men oplevelsen er bedre, så hvis rækkehuset har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Mølleparken 25 i Mårslet for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 128 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 140 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 102 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 148 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 120 m²

Mårslet

maarslet-skole-fodboldmaarslet-rema-1000maarslet midgaardmaarslet-fodboldbanemaarslet-skoleMaarslet-skov

Mårslet er en by i udvikling med nye boligområder som bliver bygget f.eks. Mårslet Søpark. Mårslet er især populær pga. beliggenheden til Aarhus C. Du kan sagtens stige på cyklen ind til Aarhus C dagligt eller en varm sommerdag.

Eller sætte dig i bilen og 15-20 min efter er du i Aarhus. Byen er et roligt område for mange og for nyetablerede børnefamilier. Du får nemlig stisystemer rundt i Mårslet til skole og børnehave.

Derudover har du REMA 1000 og Super Brugsen i byen samt en sportshal, som i den nærmeste fremtid bliver til en multihal. Du kan nemt tage offentlig transport fra Mårslet, da både Letbanen og bybusser har flere stop i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere