Christian X's Vej 10, 8260 Viby J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Renoveret toværelseslejlighed med udsigt til Aarhus C

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 48 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke C

Opført/Ombygget 1971

Adresse

Christian X's Vej 10, 4 th, 8260 Viby J

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3911
  • Boligareal 48 m²

Renoveret toværelseslejlighed med udsigt til Aarhus C

Drømmer du om din egen lækre oase, hvor du kan trække dig tilbage og lade op, mens du kan nyde godt af en placering tæt ved det pulserende byliv i Aarhus C? Så se med her. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Christian X’s Vej 10, 4. th. for dig.

Ejendommen blev opført i 1971, men den nuværende ejer har lavet store renoveringer på lejligheden, så den i dag fremstår med et lækkert, lyst og moderne udtryk. Her får du en hverdag, hvor du kan nyde den skønne udsigt til Aarhus C, Aarhus Ådal og Brabrand Sø fra både den franske altan i køkkenet samt vinduespartierne i stuen, badeværelset og køkkenet.

Køkkenet er fra 2021, hvor der blev indsat helt nye hårde hvidevarer og en smart emhætte, mens der er lavet en fin indretning, som har sikret god skabs- og bordplads uden at tage plads fra rummet. Ved køkkenet kan du åbne døren ud til den franske altan og nyde udsynet over natur og by, mens du rører i madgryderne. I køkkenalrummet har du plads til spisebordssæt, mens du også kan plads til at indrette et sofahjørne. Alrummet er et flot og lyst rum med trægulv, der inviterer lys og natur ind gennem sine store vinduespartier og skaber en indbydende stemning, som giver lyst til afslapning efter en lang dag.

Badeværelset er nyere med væghængt toilet og grålige fliser i den separate bruseniche, mens håndvasken er placeret i et fint skabsarrangement. Lejlighedens soveværelse er med trægulv og indbygget skab, og du har et naturligt lysindfald fra vinduet.

Med lejlighedens skønne placering ved Kongsvang i Viby J, har du kort til midtbyens glæder, mens du kan nyde hverdagen i et roligt nærmiljø. Du er fx tæt ved de hviie’s fodboldeventyr i Ceres Arena, koncerter i Tivoli Friheden og naturrige omgivelser i Marselisborg Dyrehave. Du har derudover kort gåafstand til hverdagens indkøb i Rema 1000, der ligger 300 meter fra boligen, mens du er blot 25 meter fra et letbanestop, der får dig til Aarhus C på 10 minutter. Til ejendommen hører der også grønne fællesarealer, hvor du kan nyde sommerdagene.

Endvidere byder boligen også på en fin entré, hvor du har plads til at hænge overtøjet, mens der er masser af parkeringspladser ved ejendommen.

Denne bolig er for dig, der drømmer om en hverdag i en lys og moderne lejlighed, mens du har kort til at nyde alle bylivets goder. Hvis boligen har vakt din interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Christian X’s Vej 10, 4. th. for dig.

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 41 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 59 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 67 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 95 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 67 m²

Stavtrup

HøjvangskolenStavtrup Rema 1000Aarhus FriskoleStavtrup stistavtrup skoleStavtrup

Stavtrup er byen for dig, som ønsker at etablere familie eller bare ønsker at bo tæt på en storby. Byen har en fin beliggenhed ca. 10 km uden for Aarhus og har samme postnummer som Viby.

Stavtrup er en by for dig, der vil bo tæt på Aarhus, men samtidig ønsker et roligt område at bo i. Byen har alt, hvad du behøver inden for kort afstand.

I Stavtrup finder du skole, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder og lokal aktivitet i form af Stavtrup Hallen og deres grønne naturområder.

Viby Jylland

rosenvangskolen i VibyViby SkoleViby CentretViby CentretViby atletik baneSkole i VibyAGF i VibyErhvervsakademi AarhusViby Jylland Station

Viby J er en forstad til Aarhus med masser af liv og kreativitet. Det er en hyggelig oase med et stort torv, som er midtpunkt for mange busafgange. På Viby Torv finder du også et indkøbscenter med flere specialforretninger og gode indkøbsmuligheder.

Viby J har en fantastisk beliggenhed. Byen er tæt på Aarhus, tæt på skov og strand, og det tager ingen tid at komme på motorvejen. Derudover har byen rigtig mange parcelhus og villakvarterer. Byen ligger kun 5-6km sydvest for Aarhus.

Den er især populær for studerende, par eller familier, som vil etablere sig i en by lige uden for Aarhus. Viby J har mange små børnevenlige stisystemer rundt til skole, børnehave og ind til Aarhus. Byen har også flere store domiciler som Arla Foods og Jyllands Posten.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere