Kongsgårdsvej 22, 8260 Viby J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Lys lejlighed i Viby – Perfekt som studiebolig

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 58 m²

Rum/Værelser 1

Energimærke D

Opført/Ombygget 1968/2016

Adresse

Kongsgårdsvej 22, 1 4, 8260 Viby J

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3917
  • Boligareal 58 m²

Lys lejlighed i Viby – Perfekt som studiebolig

Hvis du leder efter en indflytningsklar bolig med en attraktiv beliggenhed i tilbagetrukne rammer, men samtidig har kort afstand til fx Viby Torv, Viby Station og Brabrandstien, så se med her. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Kongsgårdsvej 22, 1., 4. i Viby for dig.

Boligen har fået lavet flere moderniseringer i de senere år, og den er med sine 58 kvm perfekt som studiebolig. Lejligheden fremstår i dag med et lyst og indbydende udtryk, hvor fx lyse trægulve og store vinduespartier ud til altanen åbner rummene op og skaber en afslappende stemning. Der blev også lavet helt nyt badeværelse i 2020, mens der stadig er mulighed for at sætte sit eget præg på hjemmet. Det er fx muligt at lave et separat soverum, hvormed lejligheden bliver til en toværelses.

Køkkenet er nyere og med lyse skabselementer, mens du har masser af skabs- og bordplads, som du kan udfolde dig på under hverdagens kogekunst. Ved køkkenet skaber halvvæggen en hyggelig spisekrog, hvor måltiderne kan nydes. Halvvæggen afskærmer ligeledes sengehjørnet, hvor det store vinduesparti giver et skønt lysindfald til både sovepladsen og køkkenet. I forlængelse af køkkenet finder du stueenden med god plads til sofasættet, hvor du kan smide dig i de bløde lag, når aftenen står på filmhygge efter en lang dag. I stuen har du også plads til skrivebord, mens fjernsynet passende kan placeres på væggen ind mod sengehjørnet.

Fra stuen har du udgang til boligens store, sydvestvendte altan med trægulv, hvor du har masser af sol i løbet af dagen. Her har du god plads til at tænde op under grillen eller nyde den skønne udsigt over Viby og Stavtrup til morgenkaffen. Det nyere badeværelse er i et lækkert, tidsløst design med flotte nuancer, mens pladsen er godt udnyttet. Badeværelset er med sandfarvede fliser med spil i, separat bruseniche samt gulvvarme, mens håndvasken er placeret i et fint, hvidt skabsarrangement.

Endvidere byder boligen også på en fin entré, hvor du har god opbevaringsplads i de store skabe. I entréen er der er indlagt vandrør, så det er muligt at installere en vaskemaskine. I ejendommens kælder er der vaskefaciliteter inkluderet under ejerudgifterne, mens der også er cykelkælder og et stort opbevaringsrum. Du har samtidig fri parkering på adressen.

Med boligens skønne placering kan du nyde en hverdag tæt ved både transport, indkøb og grønne områder. Du har fx blot 6 minutters gåafstand til Viby Torv, hvor du finder både indkøbsmuligheder, spisesteder og masser af busforbindelser ind til Aarhus C. Du har samtidig kort gåafstand til Erhvervsakademiet og Viby St., hvorfra der går både regionaltog, IC-tog og letbane. Hvis du trænger til at lufte løbeskoene i grønne omgivelser, så er du også blot 10 minutter på cykel fra bl.a. Brabrandsøen og Marselisborg Slotspark.

Billederne er gode, men oplevelsen er bedre, så hvis boligen har vakt din interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Kongsgårdsvej 22, 1., 4. i Viby for dig.

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 108 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 86 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 109 m²

Stavtrup

HøjvangskolenStavtrup Rema 1000Aarhus FriskoleStavtrup stistavtrup skoleStavtrup

Stavtrup er byen for dig, som ønsker at etablere familie eller bare ønsker at bo tæt på en storby. Byen har en fin beliggenhed ca. 10 km uden for Aarhus og har samme postnummer som Viby.

Stavtrup er en by for dig, der vil bo tæt på Aarhus, men samtidig ønsker et roligt område at bo i. Byen har alt, hvad du behøver inden for kort afstand.

I Stavtrup finder du skole, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder og lokal aktivitet i form af Stavtrup Hallen og deres grønne naturområder.

Viby Jylland

rosenvangskolen i VibyViby SkoleViby CentretViby CentretViby atletik baneSkole i VibyAGF i VibyErhvervsakademi AarhusViby Jylland Station

Viby J er en forstad til Aarhus med masser af liv og kreativitet. Det er en hyggelig oase med et stort torv, som er midtpunkt for mange busafgange. På Viby Torv finder du også et indkøbscenter med flere specialforretninger og gode indkøbsmuligheder.

Viby J har en fantastisk beliggenhed. Byen er tæt på Aarhus, tæt på skov og strand, og det tager ingen tid at komme på motorvejen. Derudover har byen rigtig mange parcelhus og villakvarterer. Byen ligger kun 5-6km sydvest for Aarhus.

Den er især populær for studerende, par eller familier, som vil etablere sig i en by lige uden for Aarhus. Viby J har mange små børnevenlige stisystemer rundt til skole, børnehave og ind til Aarhus. Byen har også flere store domiciler som Arla Foods og Jyllands Posten.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere