Krekærlunds Allé 1, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Moderne enderækkehus i attraktive Malling

Boligtype Rækkehus

Boligareal 120 m²

Grundareal 192 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke A2010

Opført/Ombygget 2016

Adresse

Krekærlunds Allé 1, 8340 Malling

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3928
  • Boligareal 120 m²
  • Grundareal 192 m²
  • Etager 2

Moderne enderækkehus i attraktive Malling

Rene linjer, moderne indretning og masser af lys. Hvis I drømmer om en indflytningsklar bolig, hvor I kan nyde en hverdag i lækre omgivelser, men I er tæt ved indkøb og legepladser, så se med her. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Krekærlunds Allé 1 i Malling for jer.

Boligen blev opført i 2016, og den nuværende ejer har løbende tilføjet forbedringer til det moderne hjem. Her kan I nyde en hverdag med et fantastisk udemiljø, hvor der god plads i hjørnegrundshaven, to store terrasser samt en hyggelig tagterrasse. Boligens 120 kvm byder på en stueetage med entré/bryggers, køkkenalrum med stue og et badeværelse, mens I på 1. salen finder tre værelser og et badeværelse.

I den lyse entré har I plads til at hænge jakkerne, mens en skillevæg skjuler vaskesøjlen med skabsplads. Alrummet er boligens samlingssted, hvor det lyse trægulv og gode lysindfald fra vinduespartierne ud til haven, skaber en dejlig atmosfære at være i. Her har I god plads til både spisebord og en hyggelig stuekrog, hvor I kan nyde hinandens nærvær til en god film. Køkkenet er med hvide skabselementer, ovn i bordhøjde, skjult emhætte med fjernbetjening, Quooker-vandhane, stålbordplade samt god skabs- og bordplads. Fra alrummet har I udgang til terrassen i baghaven, hvor I kan tænde op i grillen til hyggelige grillaftener med gæster. Haven er velholdt med to store bede, mens plænen inviterer til masser af boldspil og leg.

Et fint trappeopløb fører fra alrummet op til boligens 1. sal. Her finder I tre gode værelser, der alle er med lyst trægulv, mens de har et naturligt lysindfald fra vinduerne. Fra gangen har I udgang til den skønne tagterrasse. Herfra kan I nyde sol det meste af dagen og den skønne udsigt til et glas kold hvidvin på sommeraftenerne.

Boligen byder også på to badeværelser. Begge badeværelser er med separat bruseniche, væg-til-væg bordplade med håndvask, mens udluftningen fungerer udenom belysningen.

Endvidere er der gulvvarme på begge etager, og boligen byder også på en carport med et isoleret skur i forlængelse.

Rækkehuset ligger i et børnevenligt område, hvor I er tæt ved både legepladser og grønne områder. I har fx kort til de naturrige omgivelser ved Ajstrup Strand og Vilhelmsborg Skoven, mens dagsinstitutioner og Malling Skole ligger under 2 kilometer fra matriklen. Og hvis I en dag har glemt mælken til aftensmaden, så ligger der en Netto blot 200 meter fra hjemmet. I er desuden tæt ved offentlig transport i form af bus og letbane med direkte forbindelse til Aarhus C og Odder. I bil tager turen ind til Aarhus C blot 18 minutter.

Billederne er gode, men oplevelsen er bedre, så hvis boligen har vakt jeres interesse, vil vi glæde os til at fremvise Krekærlunds Allé 1 i Malling for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 128 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 140 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 100 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 102 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 148 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere