Krekærlunds Allé 15, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Lyst og moderne rækkehus i attraktive Malling

Boligtype Rækkehus

Boligareal 130 m²

Grundareal 200 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke A2010

Opført/Ombygget 2018

Adresse

Krekærlunds Allé 15, 8340 Malling

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3934
  • Boligareal 130 m²
  • Grundareal 200 m²
  • Etager 2

Lyst og moderne rækkehus i attraktive Malling

Drømmer I om en lækker, indflytningsklar bolig i et børnevenligt område? Så se med her. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Krekærlunds Allé 15 i Malling for jer.

Rækkehuset blev opført i 2018 og byder med sine 130 kvm på både en stueetage og en 1.sal med flere skønne kvaliteter, der gør hverdagen helt speciel. Boligen byder bl.a. på entré med bryggers, køkkenalrum/stue, fire værelser, to badeværelser, to terrasser og en tagterrasse.

I boligens stueetage finder I det store køkkenalrum. Køkkenet har det oprindelige kvalitetsinventar med hvide, tidsløse elementer, som er flot og vedligeholdt, mens I har god skabs- og bordplads, der inviterer til nærvær under madlavningen. I køkkenalrummet har I god plads til spisebordssættet, hvor måltiderne kan nydes og lektierne laves, mens I har mulighed for at have mange gæster. Stuen ligger i forlængelse heraf, hvor der er et skønt lysindfald fra det store glas- og dørparti, som inviterer lys og liv ind i rummet og skaber en afslappende stemning. Fra stuen har I udgang til den private træterrasse. Her kan I nyde mange solrige timer og tænde op i grillen.

Et fint trappeopløb fører fra entréen op til 1. salen. Her er der en god planløsning, hvor I finder fire soveværelser, der giver jer god plads til hele familien. Værelserne er alle godt udformet med fint trægulv, mens de har et naturligt lysindfald fra vinduerne. Fra reposset har I udgang til den skønne, private tagterrasse, hvor I har god plads til fx at lave et loungeområde. Tagterrassen er det perfekte sted at slappe af med et koldt glas vin på de lune sommeraftener.

I finder også to lækre badeværelser, et i stueetagen og et på 1. sal. Begge badeværelser er i et tidsløst design med separat bruseniche, væghængt toilet, brunlige klinker i gulvet samt fine, hvide skabselementer med håndvask.

Endvidere byder boligen på et fint bryggers i entréen, hvor der er skabsplads samt plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Rækkehuset ligger i roligt rækkehuskvarter, hvor der på vejen bor mange børnefamilier. Her er naboerne søde, og I er tæt ved både legepladser og grønne områder. I har fx kort til de naturrige omgivelser ved Ajstrup Strand og Vilhelmsborg Skoven, mens dagsinstitutioner og Malling Skole ligger under 2 kilometer fra matriklen. Med boligens centrale placering har I samtidig blot 200 meter til indkøb i Netto. Malling har desuden eget letbanestop, og fra hjemmet har I 20 minutter i bil til Aarhus C.

Boligen er for jer, der ønsker en rolig placering i et børnevenligt område, hvor I kan nyde hverdagen i lækre omgivelser. Her får I alle rammerne til at skabe et sundt og livligt familieliv. Hvis boligen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Krekærlunds Allé 15 i Malling for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 106 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 72 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 155 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 75 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 112 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 111 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere