Bredgade 35, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 116 m²

Grundareal 737 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke D

Opført/Ombygget 1912/1966

Adresse

Bredgade 35, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 2.035.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.698 kr.
  • Sagsnummer 3935
  • Boligareal 116 m²
  • Grundareal 737 m²
  • Kælderareal 65 m²
  • Etager 3

På central beliggenhed i Malling ligger denne flotte og velholdte ejendom.

Man bydes velkommen i entréen, hvor der er trappe til både første sal og kælder. På stueetagen er de rum man lever i – både køkkenalrum og stue. Stuen har både plads til hyggekrog i form af sofa og en spiseafdeling. Vil man ikke have spiseafdeling her, er der god plads i køkkenalrummet til dette. Køkkenet er nyere og i en flot pastelgrøn farve, der passer i stilen med det harlekinternede gulv. Fra køkkenalrummet er der udgang til en skøn træterrasse. Terrassen vender mod øst, så det er her de første solstråler rammer og fortsætter til ud på eftermiddagen. Fra denne træterrasse er der trapper ned til en større flisebelagt terrasse samt adgang til resten af haven. Udover stue og køkkenalrum er der også badeværelse med brus i stueetagen.

På første sal er der et toilet og tre værelser. Alle værelser har et godt lysindfald.

Kælderen byder på bryggers og tre disponible rum.

Haven er hyggelig og ugeneret. Den er indrettet med små hyggekroge – både i form af en terrasse, en shelter og med mulighed for en hængekøje mellem træerne. 

I Malling er der mulighed for indkøb, en tur i biografen og hvis man har børn, er der gode pasnings- og skolemuligheder. Efter en rask cykeltur kan man komme til vandet. De bedste badestrande i Østjylland ligger nemlig ikke langt fra Malling. Fra Malling er det også muligt at komme med offentlig transport til Aarhus og Odder med bus eller Letbane.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 89 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 192 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 114 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 146 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 130 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 120 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere