Vorrevej 14, 8541 Skødstrup – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Helårsgrund

Boligareal 92 m²

Grundareal 1002 m²

Rum/Værelser 5

Opført/Ombygget 1954

Adresse

Vorrevej 14, 8541 Skødstrup

  • Ejendomstype Helårsgrund
  • Kontantpris 1.998.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 1.191 kr.
  • Sagsnummer 3937
  • Boligareal 92 m²
  • Grundareal 1.002 m²
  • Kælderareal 30 m²
  • Etager 3

Hvis I drømmer om at bygge jeres eget hjem, hvor I har kort til hverdagens gøremål samt naturrige omgivelser, så se med her. Hos Aarhus Mæglerne udbyder vi nu denne skønne helårsgrund i Løgten.

Helårsgrunden byder på 1.002 kvm, hvilket giver jer god plads til at bygge en bolig, der er lige efter jeres smag og behov. Mulighederne er mange og med grundens gode udformning kan I både skabe en hyggelig have og fx anlægge til terrasse.

Løgten er en by nord for Aarhus, der er omgivet af flere skovområder, tæt ved vandet og motorvejsnettet. En dejlig by at bo i, hvor foreningslivet er stærkt, og der er et godt udvalg af fritids- og sportsaktiviteter for både børn og voksne.

Med grundens skønne placering kan I her nyde en naturrig hverdag, hvor I har kort til alle hverdagens gøremål. I har fx kort gåafstand til indkøb i SuperBrugsen og Netto, hygge og leg på legepladserne, mens Skødstrup Skole samt dagsinstitutioner ligger ligeledes i kort afstand.

Fra grunden har I også blot få kilometer til Studstrup Strand, hvor I kan nyde solen og tage en svømmetur eller gåtur langs stranden. Studstrup Strand byder på fantastisk natur, og hvis man er heldig, så kan man spotte marsvin fra badebroen.

Endvidere kan I være i Aarhus C på 25 minutter, hvis I tager bilen, mens I få minutter fra grunden finder Løgtens lokale letbanestop, hvor der er afgange hver halve time mod Aarhus C.

Hvis I er nysgerrige på at høre mere om Vorrevej 14 i Løgten, så vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til en fremvisning, hvor vi kan fortælle jer mere om de mange muligheder, som byggegrunden byder på.

Lignende boliger

Solgt

Type Helårsgrund

Kontantpris -

Boligareal 0 m²

Solgt

Type Helårsgrund

Kontantpris -

Boligareal 0 m²

Skødstrup

skoedstrup-skiltSkødstrup stationStrand ved SkødstrupSkødstrup skoleSkødstrup LægepraksisSkødstrup

Skødstrup er med al sin skønne natur en charmerende by ca. 18-20 km nordøst for Aarhus. Der er gode muligheder for at komme til Aarhus eller på motorvejen.

Skødstrup er i rivende udvikling med nye boligområder. Derudover er der gode offentlige transportmuligheder såsom bus og tog.

I Skødstrup kan du finde skole, dagsinstitution, indkøb, naturområder, restauranter og et aktivt lokalmiljø.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere