Stationsbakken 6, 8220 Brabrand – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 72 m²

Grundareal 366 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke C

Opført/Ombygget 1887/1982

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Stationsbakken 6, 8220 Brabrand

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 2.075.000 kr.
  • Udbetaling 105.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.215 kr.
  • Sagsnummer 3956
  • Boligareal 72 m²
  • Grundareal 366 m²
  • Etager 2
Del denne bolig

Hos Aarhus Mæglerne har vi nu fornøjelsen af at kunne præsentere denne charmerende bolig med beliggenhed i det attraktive gamle Brabrand. Boligen ligger på en fantastisk beliggenhed tæt på Brabrand hovedgade, Brabrand søen og mange indkøbs muligheder.

Boligen er fyldt med muligheder, så her har man virkelig muligheden for at sætte sit eget præg på materialer og indretning – en opgave, der bestemt ikke bliver svær at løse.

Ejendommen er et ældre rækkehus med charme og karakter i form af alt ligefra synlig spær og bjælker til loft til kip. Fra hoveddøren bliver i mødt af husets entre, der leder vej til huset stue og køkken. Husets stue er et lyst rum med flotte træbjælker i loftet der tilføjer til husets charme, herfra er der adgang til husets køkken er lyst og praktisk.

Husets stueetage rummer desuden et badeværelse samt et tilhørende bryggers. På første etage er der to gode værelser, som i dag bliver brugt som soveværelser. Alt andet lige er boligen rigtig fint indrettet med sine 72 kvm, til huset følger der også en dejlig forhave samt have med, hvor de lune sommer aftner kan nydes.

Her får du et fantastisk alternativ til en lejelighed, på en skøn beliggenhed med en bolig fyldt med sjæl og charme. Hvis boligen har vakt jeres interesse, så vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise boligen for jer.

Lignende boliger

Type Rækkehus

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 154 m²

Type Rækkehus

Kontantpris 2.898.000 kr.

Boligareal 120 m²

Type Rækkehus

Kontantpris 2.498.000 kr.

Boligareal 112 m²

Type Rækkehus

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 129 m²

Åbent hus Søndag d. 08/10 kl. 11:00 - 11:30

Type Rækkehus

Kontantpris 3.499.000 kr.

Boligareal 147 m²

Åbent hus Søndag d. 08/10 kl. 10:15 - 10:45

Type Rækkehus

Kontantpris 2.699.000 kr.

Boligareal 115 m²

Brabrand

Bazar Vest i BrabrandBrabrand SøBrabrand SøStisystemer i BrabrandBrabrandRema 1000 Brabrand

Brabrand er med sine smukke omgivelser en drøm for flere, især børnefamilier. Byen ligger ca. 8 km vest fra Aarhus Centrum med villakvarterer, lejlighedskomplekser, industri og landbrug. Folk kender især Brabrand Søen, som flittigt bliver brugt af folk til både gå, løbe, cykel eller rulleskøjteture.

Du får gode shoppemuligheder i det 4.plan store shoppingcenter City Vest med to dagligvarebutikker, Føtex og Lidl samt Emmerys bager, en slagter og Frellsen chokolade. Derudover finder du specialforretninger i Bazar Vest, masser af sportsaktiviteter samt et godt lokalsamfund.

Det er nemt at komme til og fra Aarhus med bus, som har hyppige afgange. Udover det kommer du nemt og hurtigt på motorvejen E45. Brabrand er et godt sted at skabe en fremtid.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere