Gl Gramvej 69, 8660 Skanderborg – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 99 m²

Grundareal 909 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke D

Opført/Ombygget 1885/1985

Adresse

Gl Gramvej 69, 8660 Skanderborg

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 1.898.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 1.397 kr.
  • Sagsnummer 3958
  • Boligareal 99 m²
  • Grundareal 909 m²
  • Garageareal 32 m²
  • Etager 1

Drømmer I om en villa, hvor I kan nyde en naturrig hverdag i ægte landlig idyl? Så fortjener denne villa i Fruering bestemt at blive set. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Gl Gramvej 69 for jer.

Villaen er placeret i den hyggelige by Fruering, der ligger ca. 5 kilometer fra Skanderborg. Boligen blev opført i 1885, men har sidenhen gennemgået flere moderniseringer. Den nuværende ejer har bl.a. skiftet tag i 2017, vinduer og døre i 2010/2012 samt isoleret loft og forsyningsrør i 2012. Villaen fremstår yderst velholdt, mens I har mulighed for at sætte jeres eget præg. Her får I en hverdag tæt på naturen, hvor I på sommeraftener kan nyde de beroligende lyde fra fasaner og ræve samt flagspætter, der hakker i stammerne. Boligen byder bl.a. på køkken, spisestue, stue, tre værelser, badeværelse, hobbyrum samt bryggers.

Køkkenet er velholdt og er med hvide skabselementer, mens køkkenvinduet giver jer et grønt udsyn til haven under madlavningen. I spisestuen har I plads til spisebordsættet, hvor måltiderne kan nydes og lektierne laves. I stuen kan I lave sofaarrangement, der indbyder til at hoppe i de blødere lag, når aftenen står på filmhygge eller brætspil. Stuen har trægulv, mens vinduerne til haven inviterer lys og liv ind og skaber en afslappende stemning.

Boligens badeværelse er med gulvvarme, lyse gulvfliser, sorte fliser i den separate bruseniche mens den fritstående håndvask er placeret i et fint skabsarrangement. Boligens tre værelser giver mulighed for at lave en børneafdeling og en voksenafdeling, mens hobbyrummet giver jer god plads til at have hjemmekontor, træningsrum eller opbevaring.

Haven er indhegnet hele vejen rundt, hvor der er mulighed for at nyde mange timer i solen i de hyggelige kroge, mens I kan søge skygge under den overdækkede terrasse. Her kan kaffen drikkes til morgensol og lyden af fuglekvidder. Bag huset finder I den lækre urtehave med højbede og hængende baljer til salat og spinat. Både sommer og efterår er der bl.a. hindbær, brombær, stikkelsbær, jordbær og rabarber. Haven prydes også af masser af smukke buske og bede, hvor I med en kort slentretur kan samle buketter til alle husets vaser. I haven er der også to drivhuse samt et cykelskur.

Endvidere byder villaen også på et rummeligt bryggers med plads til vaskemaskine og opbevaring, mens der foran huset er plads til 3-4 biler.

Villaen ligger placeret lige ved siden af skoven, hvor egern og pindsvin ofte kigger forbi haven og drikker fra fuglebadene. Fra Fruering har I blot 15-20 minutters kørsel til Aarhus C, mens Skanderborg ligger ca. 10 minutter væk. Skanderborg byder på både indkøbsmuligheder, skoler, og dagsinstitutioner, mens byen har masser af kultur- og sportstilbud. Hvis I trænger til en svømmetur om sommeren, så ligger Stilling sø blot 5 minutters kørsel fra matriklen, og I finder også et busstoppested blot 50 meter fra hjemmet.

Billederne er gode, men oplevelsen er bedre, så hvis boligen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Gl Gramvej i Fruering for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 89 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 192 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 146 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 130 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 120 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 120 m²

Skanderborg

skanderborg-kulturhusetskanderborg-centerskanderborg-stationskanderborg-midtbyskanderborg-soeskanderborg-soe

Skanderborg er en virkelig dejlig by med masser af kreativitet og aktivitet. Byens hovedgade, Adelgade, er et dejligt centrum for folk i Skanderborg med butikker på begge sider.

Skanderborg er i rivende udvikling med nye boligprojekter, som tiltrækker flere og flere børnefamilier, da byen kan tilbyde de nødvendige indkøb, skoler, dagsinstitutioner osv. plus det hyggelige liv inde i centrum, så man ikke behøver at køre helt ind til Aarhus for at få et hyggeligt caféliv.

Der er gode togforbindelser til og fra Aarhus på kun 15 min., så man kan nemt arbejde inde i Aarhus, men nyde lidt mindre byliv i privaten. Skanderborg huser også hvert år, en uge i August, SmukFest, der bringer masser af liv og aktivitet til Skanderborg.

Stilling

skole-stillingStilling søstilling fodboldStillingStillingSkilt i Stilling

Stilling er en eftertragtet lille by i Skanderborg kommune. Byen har skole, indkøb, offentlig transport, og du kan hurtigt komme ind til Skanderborg for at opleve byens centrum med hyggelige cafeer og butikker.

Byen er især eftertragtet blandt børnefamilier, idet den byder på gode områder til børnefamilier. Der er lukkede stisystemer, så det er sikkert for dine børn at cykle rundt i fritiden eller til og fra skole.

Stilling har flotte naturskønne områder næsten lige uden for døren til cykling og/eller gåture, og især Solbjerg Sø er tæt ved. Du får et idyllisk hjem med naturskønne områder tæt på.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere