Møllebakken 37, 8471 Sabro – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Lys etplansvilla med fire gode værelser og stor have

Boligtype Villa

Boligareal 139 m²

Grundareal 1100 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke D

Opført/Ombygget 1980

Adresse

Møllebakken 37, 8471 Sabro

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3988
  • Boligareal 139 m²
  • Grundareal 1.100 m²
  • Garageareal 60 m²
  • Etager 1

Lys etplansvilla med fire gode værelser og stor have

Få ro til at dyrke familielivet og plads til hinanden. Hvis I drømmer om en familievilla, hvor I kan nyde godt af fire værelser, kort til motorvejen og et børnevenligt nærmiljø, så fortjener denne villa i Lading bestemt at blive set. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Møllebakken 37 for jer.

En af kvaliteterne ved boligen er dens skønne og velholdte havemiljø. Her finder I både en overdækket terrasse, en hyggelig bålplads, nedgravet havetrampolin, fine æbletræer, buske og højbede samt en stor plæne, der inviterer til boldspil og leg. Villaen blev opført i 1980, men der er løbende lavet omfattende moderniseringer. I dag fremstår hjemmet med et lyst gennemgående udtryk, da der i 2018 bl.a. blev lagt nyt gulv i alle rum. Boligens 139 kvm er godt udnyttet, hvor I har plads til hele familien med fire værelser, to badeværelser, køkkenalrum, stue samt bryggers.

Køkkenet er et nyere Vordingborgkøkken i et stilrent design, hvor bordpladen står i en flot kontrast til de lyse skabselementer. Køkkenets gode skabs- og bordplads, giver jer samtidig plads til store armbevægelser under hverdagens madtrylleri. I køkkenalrummet kan I passende have spisebordsættet stående, mens der herfra er åbning ind til stuen. Stuen har et dejligt lysindfald fra sine store vinduespartier ud til haven. Her har I god plads til sofasættet, mens I kan nyde de lune fornemmelser fra brændeovnen, når aftenen står på filmhygge. Fra både køkkenalrum og stue har I udgang til boligens sydvestvendte terrasse, hvor I kan tænde op i grillen i aftensolen.

Husets fire, gode værelser er praktisk fordelt, så det er muligt at arrangere en børneafdeling og en voksenafdeling. Til det store soveværelse hører der eget badeværelse med bruseniche, mens boligens andet badeværelse har badekar. Begge badeværelser er med gulvvarme og er i samme stilrene design som køkkenet.

I finder også et rummeligt bryggers med gulvvarme og god opbevaringsplads samt plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Endvidere byder boligen også på en 60 kvm dobbeltgarage med nyere elporte fra 2020.

Villaen ligger ugeneret for enden af en rolig villavej, hvor der bor en blanding af børnefamilier og ældre. Der er stisystemer hen til hyggelige fællesområder med skaterbane, legeplads og stor bålhytte. Lidt længere nede af vejen finder I Lærkereden, som er en integreret institution med både vuggestue og børnehave. På vej mod Aarhus er der indkøbsmuligheder lige ud til vejen, og på bare 10 minutter fra hjemmet kan I være på motorvej E45.

Denne bolig er for jer, der ønsker en hverdag i et roligt nærmiljø, hvor I har alle rammerne til at skabe et sundt og livligt familieliv. Hvis boligen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Møllebakken 37 i Lading for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 136 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 270 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 105 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 415 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 140 m²

Sabro

sabro-naturRema 1000 SabroKorsvejskolen SabroFodboldbane SabroSabro-KorvejskolenSabro Kro

Sabro er en dejlig lille by ca. 14 km nord for Aarhus med nemme muligheder for at tage bilen ind til Aarhus eller ud på motorvejen.

Sabro har mange skønne naturområder lige udenfor døren, hvor du kan nyde en god gåtur eller lang løbetur. Byen er attraktiv for børnefamilier og oplever meget byudvikling for tiden.

Sabro byder på indkøb, skole, dagsinstitution og offentlig transport. Derudover er der ikke langt til Tilst, som har mange store indkøbsmuligheder såsom Bilka, Bauhaus, Elgiganten etc.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere