Holme Møllevej 128, 8270 Højbjerg – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Familievilla med fire værelser i attraktive Holme

Boligtype Villa

Boligareal 154 m²

Grundareal 854 m²

Rum/Værelser 7

Energimærke C

Opført/Ombygget 1955/1977

Adresse

Holme Møllevej 128, 8270 Højbjerg

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 4003
  • Boligareal 154 m²
  • Grundareal 854 m²
  • Kælderareal 37 m²
  • Etager 2

Familievilla med fire værelser i attraktive Holme

Drømmer I om et stort hjem, hvor I har masser af plads at boltre jer på som familie, mens I kan nyde godt af en placering i gåafstand til skole, indkøb og fritidsaktiviteter? Så fortjener denne villa i Holme bestemt at blive set. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Holme Møllevej 128 for jer.

Her får I en charmerende bolig omringet af smukke træer, hvilket giver et grønt udsyn fra boligens mange vinduespartier, der skaber en gennemgående afslappende fornemmelse i hjemmet. Boligen blev opført i 1955, men har sidenhen fået en tilbygning i 1977. Her har familien hele 154 kvm bolig og 37 kvm kælder at boltre sig på. Boligen to plan ligger forskudt, hvor I på 1. plan finder både et køkken, en stue, et badeværelse og en hall, mens I på 2. plan finder fire værelser, to badeværelser samt en stue.

Køkkenet er pænt og velholdt med træfarvede elementer og hvid bordplade, mens der er god skabs- og bordplads, der inviterer til nærvær under madlavningen. I køkkenet har I en hyggelig spiseplads, hvorfra der er vindue og kig ned til den ene stue. Stuen i 2. plan er med flisegulv, og der er god plads til sofaarrangement eller spisebordssæt, mens I har udgang til haven. Haven flugter rundt om huset, og den prydes af smukke træer og fine bede, mens der er mange hyggelige kroge, hvor I kan søge både skygge og nyde solen.

Boligens anden stue på 1. plan er med charmerende skrålofter og lyst trægulv, mens rummets store vinduespartier giver et skønt og naturrigt udsyn til havens træer. Stuen har derfor et skønt lysindfald, mens det grønne udsyn sikrer en hyggelig stemning, når aftenen har film eller brætspil på programmet.

Med boligens attraktive beliggenhed kan I nyde en rolig placering tæt ved alle hverdagens gøremål. Holme er en dejlig by at bo i, hvor foreningslivet er stærkt, og der er mange sportstilbud for både børn og voksne. Både Rundhøjskolen og Holme Skole ligger blot 500 meter fra hjemmet, mens I finder børnehave og vuggestue lige rundt om hjørnet. Hvis I en dag glemmer mælken til aftensmaden, så ligger der ligeledes indkøbsmuligheder som Rema 1000 og Føtex, i gåafstand. Tæt ved huset kører bus 13, hvormed I kan være i Aarhus C på 17 minutter. Hvis I tager bilen, så kan I være i Aarhus C på 7 minutter.

Denne villa er for jer, der drømmer om et bo i et trygt nærmiljø, hvor I har alle rammerne til at skabe et sundt og livligt familieliv. Hvis boligen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Holme Møllevej 128 i Holme for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 171 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 159 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 154 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 165 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 99 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 118 m²

Højbjerg

legeplads højbjergSkåde skoleHøjbjergMoesgård MuseumHøjbjergHøjbjerg Badminton KlubSuperBrugsen HøjbjergHøjbjerg skoleHøjbjerg

Højbjerg er byen, alle vil bo i, specielt børnefamilierne. Byen ligger ca. 6 km syd for Aarhus, hvilket gør det nemt at komme til og fra Aarhus og samtidig føle sig tæt på byen. Højbjerg har alt, hvad du har brug for uden at trænge til at køre ind til Aarhus.

Højbjerg henvender sig til familier, par eller ældre, der vil bosætte sig uden for Aarhus, men stadig have nem mulighed for at cykle, køre eller tage bus ind til Aarhus.

I Højbjerg finder du Kridthøj torv med gode indkøbsmuligheder. Der er skønne områder med skov og strand. Derudover er der også skoler, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder og restauranter.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere