Fyrvej 7, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Velholdt fritidsbolig ved Ajstrup Strand

Boligtype Sommerhus

Boligareal 84 m²

Grundareal 848 m²

Rum/Værelser 4

Opført/Ombygget 1987

Adresse

Fyrvej 7, 8340 Malling

  • Ejendomstype Sommerhus
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 4216
  • Boligareal 84 m²
  • Grundareal 848 m²
  • Etager 1

Velholdt fritidsbolig ved Ajstrup Strand

Hvis I er på udkig efter en fritidsbolig, hvor I har naturen helt tæt på, er Fyrvej 7 ved Ajstrup Strand et rigtig godt bud på netop det. Fra boligen har I ca. 350 meter til stranden og har egen stor, ugeneret grund.

I træder ind i den lyse entré og fordelingsgang. Boligens helt særlige rum er det lyse køkken/alrum, der har et godt lysindfald fra det store glas- og dørparti, som inviterer lys og liv ind i rummet. Det lyse Vordingborg køkken er nyere og med både god skabs- og bordplads og nyere hårde hvidevarer. I køkken/alrummet er der god plads til stort spisebordssæt og sofaarrangement. Fra sofaen kan både varmen fra brændeovnen og den skønne udsigt til haven nydes. Herfra er der også udgang til boligens store træterrasse. Bag boligen findes endnu en træterrasse, så solen kan nydes hele dagen. Den store have lægger op til mange gode timer for hele familien udendørs.

Med husets tre værelser er der god pladser til familien, mens I samtidig har plads til at invitere overnattende gæster. Alle værelser er lyse og godt udformet med et naturligt lysindfald fra de nyere vinduer. Badeværelset er af god størrelse, med separat bruseniche og plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Til boligen er der desuden en fin carport og et stort skur med plads til opbevaring. Der er desuden installeret varmepumpe i boligen.

I sommerhuset er der fred og ro og et rigtig godt naboskab. Tæt ved boligen ligger Ajstrup Strand, som er et yderst attraktivt sommerhusområde med en af Danmarks bedste sandstrande. Tæt på boligen er en campingplads med både kiosk og legeplads. I bil har I ca. 15 min. til Odder og ca. 20 minutter til Aarhus.

Boligen er for jer, der ønsker for skøn fritidsbolig med en særdeles god beliggenhed i et roligt område. Har boligen vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise dette velholdte fritidshus ved Ajstrup Strand for jer.

Lignende boliger

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere