Svendgårdsvej 14, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 132 m²

Grundareal 946 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke D

Opført/Ombygget 1970

Adresse

Svendgårdsvej 14, 8330 Beder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.698.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.180 kr.
  • Sagsnummer 4275
  • Boligareal 132 m²
  • Grundareal 946 m²
  • Etager 1

Hvis I drømmer om en familievilla, hvor I har masser af plads, mens I har både skole, indkøb og legepladser i nærmiljøet, så se med her. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Svendgårdsvej 14 i Beder for jer.

Der er mange kvaliteter ved hjemmet, der bl.a. har et gennemgående flot lysindfald fra sine store vinduespartier samt et fantastisk havemiljø, der byder på både stor plæne, terrasse samt træer og buske. Haven har mange hyggelige kroge til sol og skygge, der giver familien god plads til at boltre sig om sommeren.

Boligens køkken er af fin størrelse med god bord- og skabsplads. Der er mulighed for at åbne op mod stuen, så man får køkkenalrum. Fra køkkenet kommer I ud til boligens stue, hvor der er god plads til spisebordssæt. Vinduespartiet ud til haven lys og liv ind i rummet og skaber en afslappende stemning.

Boligen har et fint badeværelse med separat bruseniche, overdækket badekar samt gulvvarme. I finder også et gæstetoilet af fin størrelse, som er holdt i samme stil som badeværelset.

De tre værelser er alle godt udformet, så de er lette at indrette, mens de har et naturligt lysindfald fra vinduerne.

Boligen er beliggende på en rolig, lukket villavej i et trygt boligkvarter, hvor der bor mange børnefamilier. Her sikrer det børnevenlige stisystem tryg adgang til både skole, daginstitutioner, indkøbsmuligheder, legepladser samt idræts- og svømmehal. Derudover er der kort til naturrige gåture i fx Vilhelmsborg Skov eller ved stranden. Derudover har Beder eget letbanestop, mens I kan køre til Aarhus C på blot 15 minutter.

Endvidere finder I også et bryggers med nyere vaskefaciliteter samt et værksted og viktualieskab i garagen.

Denne bolig er for jer, der ønsker en hverdag med plads til hele familien, mens I har alle rammerne til at forme et sundt og livligt familieliv. Hvis villaen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Svendgårdsvej 14 i Beder for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 141 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 170 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere