Stenrosevej 67, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 155 m²

Grundareal 378 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke C

Opført/Ombygget 1974

Adresse

Stenrosevej 67, 8330 Beder

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 3.498.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.036 kr.
  • Sagsnummer 4276
  • Boligareal 155 m²
  • Grundareal 378 m²
  • Garageareal 16 m²
  • Etager 2

Hvis I drømmer om et rækkehus, hvor I kan nyde en rolig hverdag tæt ved skole, indkøb og natur, har vi hos Aarhus Mæglerne et godt bud herpå.

Enderækkehuset i to-plan på Stenrosevej 67 i Beder byder med sine 155 m2 på en stueetage med entré, bryggers, køkken, stor stue og badeværelse på 1. salen er der tre værelser og et badeværelse. Boligen fremstår meget velholdt og har for nyligt fået skiftet vinduer.

Fra husets hovedindgang træder du ind i en lys og rummelig entre med plads til al overtøjet. Herfra er der adgang til et toilet. Videre fra entréen er boligens nyere køkken, hvor I har god skabs- og bordplads, der inviterer til nærvær under madlavningen. I boligen lyse vinkelstue med store vinduespartier har I plads til spisebordssæt, hvor måltiderne kan nydes og lektierne laves. Videre i stuen har I plads til det store sofaarrangement, hvor hele familien kan samles i de bløde lag. De store vinduespartier i stuen er med til at skabe et fantastisk lysindfald samt der er udgang til den dejlige have og sydvendte overdækket terrasse. Endvidere findes et mindre skur med plads til haveredskaber samt et brændeskur.

Trappen til 1. sal fører dig op til en fordelingsgang, hvor du har adgang til de tre værelser, som alle er godt udnyttet og har et naturligt lysindfald fra de nyere vinduer. Derudover er der et stort badeværelse med både badekar og brus. Desuden er der et skunkrum, der kan åbnes op, så man får et repos og dermed mere plads på 1. salen.

Fra husets indbyggede garage har du direkte adgang til bryggerset, hvor der er plads til vaskemaskine, tørretumbler og masser af opbevaringsplads.

Beder er en dejlig by at bo i, hvor foreningslivet er stærkt, og der er mange lokale sportstilbud for både børn og voksne. Her kan I nyde en placering tæt ved alle hverdagens gøremål. I har fx kort gåafstand til Beder Skole, daginstitutioner og indkøb i SuperBrugsen ved hjælp af byens veletableret stisystem. I har samtidig kort til at nyde en naturrig gåtur i Vilhelmsborg Skov, og hvis I tager bilen i 10 minutter, kan I komme ud og mærke sand under tæerne ved Mariendal Strand. Derudover har Beder et lokalt letbanestop samt hyppige busafgange til Aarhus C.

Denne bolig er for jer, hvor I hverken skal gå på kompromis med plads eller placering. Her får I gode rammer til at skabe et sundt og livligt familieliv. Hvis boligen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Stenrosevej 67 i Beder for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 104 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 124 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 112 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 95 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 144 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere