Byagervænget 70, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Attraktivt rækkehus med sydvest vendt terrasse og have.

Boligtype Villa

Boligareal 112 m²

Grundareal 273 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 2005

Adresse

Byagervænget 70, 8330 Beder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 4338
  • Boligareal 112 m²
  • Grundareal 273 m²
  • Etager 1

Attraktivt rækkehus med sydvest vendt terrasse og have.

Her ses et sjældent udbudt rækkehus på en super attraktiv beliggenhed. Kom ud og oplev hvor roligt og ugeneret huset er placeret, og hvordan man derfor har en masse luft omkring sig.

Huset har gulvvarme i alle rum, og rummer tre gode værelser, stue, køkken/alrum, badeværelse, samt et bryggers. Yderligere er der garage med el-port.

Huset fremstår virkelig lyst, lækkert, og i rigtig god stand. Der er mange detaljer, og den flotte vindues-karnap ved køkkenet skal fremhæves, da den giver et hyggeligt kig ud til vejen, og sikrer et flot lysindfald.

Haven vender helt perfekt for solen. Her er anlagt terrasse, og der er god plads til hygge og afslapning.

Huset ligger forenden af en lille lukket stikvej, hvor der er roligt, og ud til grønt område.

Boligen henvender sig til flere forskellige købere, såvel yngre som ældre. Er der ikke behov for værelset ved stuen, kan dette inddrages således man til gengæld får en stor vinkelstue.

Området er særdeles børnevenligt og samtidig med en god blanding af beboere. Her er stisystemer der fører jer til handlemuligheder, skole, institutioner og offentlig transport. Desuden er stranden kun 4,5 km herfra, hvis I får lyst til en tur i bølgen blå.

Kontakt Aarhus Mæglerne for en fremvisning af et rækkehus der altid er rigtig populært i området.

Vi glæder os til at høre fra jer!


Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 132 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 120 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 177 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 105 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 90 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 158 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere