Balskildevej 1, 8355 Solbjerg – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 90 m²

Grundareal 1000 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke B

Opført/Ombygget 1956

Adresse

Balskildevej 1, 8355 Solbjerg

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 2.150.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 1.574 kr.
  • Sagsnummer 4445
  • Boligareal 90 m²
  • Grundareal 1.000 m²
  • Kælderareal 60 m²
  • Etager 3

I den lille by Ballen som ligger ca. 1 kilometer fra Solbjerg ligger denne renoverede og meget velholdte villa i tre etager.

Underetagen er total istandsat, og her er indrettet et værelse (dog ikke godkendt beboelse), samt påklædningsværelse og et virkelig top lækkert badeværelse. Endvidere er der vaskerum, og opbevaringsplads. Fra værelset er der direkte udgang til en hyggelig terrasse og til resten af haven.

I stueplan bydes I velkommen i entréen, hvor der er trappe til både første sal og underetagen. Her er et super lækkert nyere køkken som er stort og i åben forbindelse med entré. Her er god plads til hygge stunder med familie og venner. Stuen har både plads til sofahjørne og en spiseafdeling - varmen fra brændeovnen gør rummet lækkert og hyggeligt. Der er yderligere et gæstetoilet i stueetagen.

Første salen er ombygget for nogle år siden, og der blev indrettet 3 rummelige værelser, som alle har en god størrelse, højt til loftet og et godt lysindfald.

Haven er hyggelig og indrettet med små hyggekroge – både i form af terrasser bagved og foran huset samt bålsted. Terrasserne vender rigtig godt for solen, således solstrålerne rammer det meste af dagen og aftenen.

Området byder på en skøn natur, og mange mennesker ynder at bruge området til løbe- og cykelture. Tæt ved er der mose som bruges til fiskeri for områdets beboere, samt Ballen by tilbyder et godt fællesskab, og et miljø hvor man kender hinanden.

Solbjerg tilbyder alt hvad man som familie har brug for. Indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter, og hvis man har børn, er der gode pasnings- og skolemuligheder. Fra Solbjerg er det også nemt at komme med offentlig transport til Aarhus, som ligger ca. 10 km. fra Solbjerg.

Har du lyst at bo i denne perle væk fra storbyens larm, så ring til Aarhus Mæglerne for nærmere aftale om en fremvisning.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 192 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 111 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 114 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 173 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 136 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solbjerg

solbjerg bageriRema 1000 i SolbjergSkole i Solbjergsolbjerg gyngersolbjergSolbjerg sø

Solbjerg er en lille by tæt på Tranbjerg. Der sker meget udvikling i Solbjerg, som gør den attraktiv for børnefamilier.

Med sine nemme forbindelser til Aarhus er Solbjerg en populær by ca. 18-19 km sydvest for Aarhus. Byen har gode børnevenlige stisystemer til skole og børnehave.

Solbjerg er perfekt til familier eller par, der ikke vil for langt væk fra Aarhus, da byen har gode transportmulighed med bybus. Byen har skoler, dagsinstitution, svømmehal og skønne naturområder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere