Tøndergade 98, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Renoveret lejlighed på Langenæs
Renoveret lejlighed på Langenæs
Renoveret lejlighed på Langenæs
Renoveret lejlighed på Langenæs
Renoveret lejlighed på Langenæs
Renoveret lejlighed på Langenæs
Renoveret lejlighed på Langenæs
Renoveret lejlighed på Langenæs
Renoveret lejlighed på Langenæs
Renoveret lejlighed på Langenæs
Renoveret lejlighed på Langenæs
Renoveret lejlighed på Langenæs
Renoveret lejlighed på Langenæs

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 41 m²

Rum/Værelser 1

Energimærke D

Opført/Ombygget 1957

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Tøndergade 98, 1 mf, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 1.498.000 kr.
  • Udbetaling 75.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 1.665 kr.
  • Sagsnummer 4446
  • Boligareal 41 m²
Del denne bolig

Renoveret lejlighed på Langenæs

Drømmer du om din egen lækre oase, hvor du kan trække dig tilbage og lade op, mens du kan nyde godt af en placering tæt ved det pulserende byliv i Aarhus C? Så se med her.

Her får du en hverdag, hvor du kan nyde den skønne udsigt til de grønne områder omkring ejendommen.

Køkkenet er lyst og venligt med en fin indretning, som har sikret god skabs- og bordplads uden at tage plads fra rummet samt en mindre spiseplads.

Stuen er rummelig og der er god plads til at indrette et sofahjørne, seng og arbejdes/kontorplads. – De store vinduespartier inviterer lys/natur ind og skaber en indbydende stemning – Altanen giver lyst til afslapning efter en lang dag.

Badeværelset er nyere med toilet og separat bruseniche, mens håndvasken er placeret i et fint skabsarrangement.

Endvidere byder boligen også på en fin entré, hvor du har plads til at hænge overtøjet.

Med lejlighedens skønne placering ved Langenæs, har du kort til midtbyens glæder, mens du kan nyde hverdagen i et roligt nærmiljø. Du er fx tæt ved de hviie’s fodboldeventyr i Ceres Arena, koncerter i Tivoli Friheden og naturrige omgivelser i Marselisborg Dyrehave. Du har derudover kort gåafstand til hverdagens indkøb i Menu, der ikke ligger langt fra boligen,

Til ejendommen hører der også grønne fællesarealer, hvor du kan nyde sommerdagene.

Denne bolig er for dig, der drømmer om en hverdag i en lys og moderne lejlighed, mens du har kort til at nyde alle bylivets goder. Hvis boligen har vakt din interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Tøndergade 98, 1.mf. for dig.

Lignende boliger

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.498.000 kr.

Boligareal 45 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere