Solhøjvej 8, 8210 Aarhus V – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 105 m²

Grundareal 800 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke C

Opført/Ombygget 1962

Adresse

Solhøjvej 8, 8210 Aarhus V

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.298.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.090 kr.
  • Sagsnummer 4453
  • Boligareal 105 m²
  • Grundareal 800 m²
  • Garageareal 20 m²
  • Etager 1

Tæt på Aarhus Centrum finder I denne villa klar til at danne ramme om jeres næste boligeventyr/drømme.

Der er mange kvaliteter ved hjemmet, der bl.a. har et gennemgående flot lysindfald fra sine store vinduespartier samt et fantastisk havemiljø, der byder på både stor plæne, terrasse samt træer og buske. Haven har mange hyggelige kroge til sol og skygge, der giver familien god plads til at boltre sig om sommeren.

Boligens køkken er af fin størrelse med god bord- og skabsplads. Der er mulighed for at åbne op mod stuen, så man får køkkenalrum. Boligens stue har god plads til spisebordssæt og sofahjørne. Vinduespartiet ud til haven lys og liv ind i rummet og skaber en afslappende stemning.

Boligen har et fint badeværelse med badekar. De 2 værelser er alle godt udformet, så de er lette at indrette, mens de har et naturligt lysindfald fra vinduerne.

Endvidere finder I også et bryggers samt et værksted og garage.

I får jeres daglige gang i et stille område uden gennemkørende trafik og med børnefamilier på vejen, og fra adressen når I daginstitution, Hasle Skole, busstoppested og indkøb i gåafstand.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 132 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 141 m²

Aarhus V

Hasle TorvAarhus StatsgymnasiumFakta i Aarhus VAarhus VAarhus VAarhus BSS

Aarhus V er bydelen i Aarhus for alle typer, børnefamilier, par, ældre ægtepar, singler. Her finder du både lejlighedsblokke, villakvarterer samt rækkehuse. Der er alt for enhver.

I Aarhus V er der skoler, børnehaver, indkøb, caféliv, byliv, masser af fritidsaktiviteter, naturområder med lidt gå, cykel eller køreafstand.

Kvartererne i Aarhus V er Fuglebakken, Hasle, Herredsvang, Frydenlund, og Møllevangen. Dette område i Aarhus giver muligheder for både lejlighedskomplekser eller villaer og rækkehuse.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere