Otte Ruds Gade 11, 8200 Aarhus N – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 51 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke D

Opført/Ombygget 1939

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Otte Ruds Gade 11, st. tv, 8200 Aarhus N

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 1.898.000 kr.
  • Udbetaling 95.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 1.570 kr.
  • Sagsnummer 4472
  • Boligareal 51 m²
Del denne bolig

På en af de absolut bedste placeringer på Trøjborg kan vi nu præsentere en veludnyttet 2-værelses lejlighed lige ved skov og strand

På en af de absolut bedste placeringer på Trøjborg kan vi nu præsentere en skøn 2-værelses lejlighed hvor hver eneste kvadratmeter udnyttet til fulde. 
 
Trøjborg byder på alt hvad hjertet begærer. Gode indkøbsmuligheder, cafeer, restauranter, biograf og en placering lige ved Riis skov, Aarhus Havn samt gode badestrande. Både Aarhus C og Aarhus universitet er i gåafstand fra lejligheden. Riis skoven er meget populær til både gå- og løbeture og byder også på flere udsigtssteder hvor man kan se det meste af Aarhus Bugten, havnearealerne og Aarhus Ø 
 
Det første du møder i lejligheden, er en rummelig entré med et stor ekstra rum ideelt til opbevaring og/eller garderobe. Her er der adgang til lejlighedens badeværelse der er holdt i lyse farver. Badeværelset er rummeligt og det giver plads til adskilt bruseniche.
Lejlighedens stue er velindrettet så man opnår fuld udnyttelse af hver eneste kvadratmeter. Der er rigeligt plads til at der kan indrettes både tv-stue med plads til en god sofa og en spiseplads til når venner og familie kigger forbi.Lejlighedens soveværelse giver dig plads til en seng og er indrettet med indbygning skabe så opbevaringsplads ikke bliver en udfordring.Køkkenet er lyst og stort, og kommer med alle de nødvendige hårde hvidevarer. 
 
Med nem adgang fra lejligheden kan der gøres brug af ejendommens fællesfaciliteter der tæller både en hyggelig gårdhave, vaskefaciliteter og cykelparkering. 
 
Denne lejlighed er ideel hvis man ønsker byens liv med skov og strand i baghaven.

Lignende boliger

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.498.000 kr.

Boligareal 49 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.398.000 kr.

Boligareal 106 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.898.000 kr.

Boligareal 64 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 3.198.000 kr.

Boligareal 60 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.748.000 kr.

Boligareal 87 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 68 m²

Nye

solsikken nord for Aarhussolsikken i byen Nyesolsikken nord for Aarhus i Nye

Flyt til et idyllisk område med en unik beliggenhed. Nye er en grøn by beliggende ca. 12-13 km nord for Aarhus. Nye vil rumme alt hvad en almindelig forstad tilbyder og meget mere. Byen får et væld af muligheder og faciliteter såsom foreningsliv, sportsklubber etc. Du får et bytorv med dagligvarehandel, delebilsordning, fælles værksted, byttebørs, forsamlingslokale og legeplads.

I Nye vil der være kommunale skoler, dagsinstitutioner samt privat vuggestue, børnehave og skole.  Du vil finde beboer fra ung til gammel, fra alle socialklasser og et miks af lejere og ejere. Nye handler om fællesskab, og om at give lidt mere end man får.

Letbanen stopper i Nye, så du kan nemt komme til og fra Aarhus. Transporttiden ind til Aarhus vil være ca. 25 min. Derudover er der også en fantastisk cykelrute fra Nye til Aarhus på ca. 10,5 km.

Lisbjerg

LisbjergskolenStier LisbjergLisbjerg stierLegeplads LisbjergLisbjerg SkiltLisbjerg

Lisbjerg er den lille hyggelig by nord for Aarhus. Den ligger lige uden for Aarhus og er i rivende udvikling. Byen kan derfor betegnes som ideel for par og børnefamilier.

Letbanen har et stop i Lisbjerg, og der er gode cykelruter, busruter og nem adgang til motorvej enten ind til byen eller uden om Aarhus.

Byen er ideel til par, familier eller ældre, der vil finde ny, større eller mindre bolig. Du får skole, indkøb, dagsinstitutioner, naturområder, aktivt lokalmiljø.

Aarhus N

Aarhus StatsbibliotekTrøjborgstrandStorcenter NordTordenskoldsgade på TrøjborgAarhus Universitet

Aarhus N er et eftertragtet sted både til studerende og familier. Du finder lejlighedsblokke og boligkvarterer med rækkehuse og villaer. Den nordlige del af Aarhus er især eftertragtet for sin beliggenhed tæt ved Aarhus C og sine mere stille områder.

I Aarhus N er der en masse busforbindelser til centrum eller andre steder i og omkring Aarhus, og letbanen har endda flere stop op ad Randersvej og ud til Lystrup.

Der er skoler, universiteter, børnehaver, indkøb, caféliv, byliv, masser af fritidsaktiviteter, naturområder med lidt gå, cykel eller køreafstand til Risskov. Den nordlige del af Aarhus har Christiansbjerg, Trøjborg, Skejby, Lisbjerg og den nye bydel NYE.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere