Risdalsvej 45, 8260 Viby J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 80 m²

Grundareal 676 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke E

Opført/Ombygget 1964

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Risdalsvej 45, 8260 Viby J

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 2.698.000 kr.
  • Udbetaling 135.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.926 kr.
  • Sagsnummer 4503
  • Boligareal 80 m²
  • Grundareal 676 m²
  • Etager 1
Del denne bolig

Drømmer I om at bo i et trygt og charmerende område i Viby, tæt på daginstitution, skole, indkøbsmuligheder og offentlige transportmuligheder. Så er vi hos Aarhus Mæglerne stolte af at kunne fremvise Risdalsvej 45 i Viby.

Boligen er placeret på en rolig villavej i Viby, trukket væk fra vejen. Huset er løbende blevet moderniseret, og står i dag up to date med mange flotte detaljer.

Det første i møder er jeres nye indkørsel, hvor der er plads til 2 biler. Der er foretaget en facaderenovering i 2021, og derfor fremstår huset rigtig flot nypudset, ligesom alt træværk er nymalet. Der er etableret udendørs lamper på facaden og ved hoveddøren kan du stå under overdækningen, mens du låser dig ind. Der er nyere tag og vinduer.

Der er både forhave og baghave. Her er der skabt hyggelige uderum med mange stedsegrønne planter, som gør haven “varm” om vinteren. Der er staudebede med mange forskellige smukke planter, som viser sig i løbet af sommeren. Her er lagt op til hygge med flere bålpladser og der er rigeligt med flisebelægning, til at placere grill, havemøbler og krukker.

Husets indre er også op to date og renoveret med filt, gipslofter og nye stikkontakter. Hjerterummet i boligen er helt sikkert, køkken/alrummet og stuen, som fremtræder lyst og venligt. køkkenet er blevet opdateret i 2019 med kogeø, ny bordplade mv.

Derudover finder du 2 gode værelser, et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, samt et stort dejligt badeværelse.

Desuden får man et værksted, som åbner op for et væld af muligheder - hvad enten man ønsker sig et hjemmekontor eller studio - kun fantasien sætter grænser. Herudover hører der en garage til ejendommen.

Nærområdet byder på alt, hvad en børnefamilie kunne drømme om. I finder flere gode skoler, daginstitutioner, bybusser og indkøbsmuligheder. 10 min på jernhesten og I har Aarhus centrum, der byder på cafeer, kulturtilbud og shopping. Via en god cykeltur finder I Mindeparken, Marselisborg Slot, Tivoli, og Ceres Park Arena, der alle er et besøg værd.

Denne intime bolig, haven, samt udhus bygningerne byder på masser af muligheder, samtidig med at det er indflytningsklart og som er i kort afstand til Aarhus Centrum.

Har boligen vakt Jeres interesse, så book en fremvisning allerede i dag. Vi glæder os hos Aarhus Mæglerne til at byde Jer velkommen!


Lignende boliger

Type Villa

Kontantpris 4.798.000 kr.

Boligareal 208 m²

Type Villa

Kontantpris 1.998.000 kr.

Boligareal 111 m²

Type Villa

Kontantpris 2.298.000 kr.

Boligareal 104 m²

Type Villa

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 169 m²

Type Villa

Kontantpris 3.298.000 kr.

Boligareal 149 m²

Type Villa

Kontantpris 3.998.000 kr.

Boligareal 151 m²

Stavtrup

HøjvangskolenStavtrup Rema 1000Aarhus FriskoleStavtrup stistavtrup skoleStavtrup

Stavtrup er byen for dig, som ønsker at etablere familie eller bare ønsker at bo tæt på en storby. Byen har en fin beliggenhed ca. 10 km uden for Aarhus og har samme postnummer som Viby.

Stavtrup er en by for dig, der vil bo tæt på Aarhus, men samtidig ønsker et roligt område at bo i. Byen har alt, hvad du behøver inden for kort afstand.

I Stavtrup finder du skole, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder og lokal aktivitet i form af Stavtrup Hallen og deres grønne naturområder.

Viby Jylland

rosenvangskolen i VibyViby SkoleViby CentretViby CentretViby atletik baneSkole i VibyAGF i VibyErhvervsakademi AarhusViby Jylland Station

Viby J er en forstad til Aarhus med masser af liv og kreativitet. Det er en hyggelig oase med et stort torv, som er midtpunkt for mange busafgange. På Viby Torv finder du også et indkøbscenter med flere specialforretninger og gode indkøbsmuligheder.

Viby J har en fantastisk beliggenhed. Byen er tæt på Aarhus, tæt på skov og strand, og det tager ingen tid at komme på motorvejen. Derudover har byen rigtig mange parcelhus og villakvarterer. Byen ligger kun 5-6km sydvest for Aarhus.

Den er især populær for studerende, par eller familier, som vil etablere sig i en by lige uden for Aarhus. Viby J har mange små børnevenlige stisystemer rundt til skole, børnehave og ind til Aarhus. Byen har også flere store domiciler som Arla Foods og Jyllands Posten.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere