Rodalvej 14, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 104 m²

Grundareal 608 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 1927

Adresse

Rodalvej 14, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 2.875.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.527 kr.
  • Sagsnummer 4527
  • Boligareal 104 m²
  • Grundareal 608 m²
  • Kælderareal 28 m²
  • Etager 3

I et dejligt, roligt kvarter i den gamle bydel i Malling får I denne herlige og charmerende 3-plans villa.

Ejendommen har i årenes løb fået udskiftet både tag og vinduer, og facaden står i en rigtig god stand.

Når du træder ind i boligen bydes du velkommen i en stor entré med god plads til sko og overtøj. Herfra er der adgang til resten af huset. Køkkenet er rigtig hyggelig køkken alrum med kogeø og stor spiseplads.

Husets stue kan hyggelig indrettes med sofaarrangement og med udgang til en skøn sydvendt terrasse. Desuden findes der i stueetagen et toilet, mens der er badeværelse med brus og badekar på 1.sal.

På 1. sal findes et repos og med adgang til et rigtig pænt badeværelse og 2 værelser. Det ene af dem er enormt stort, og her kan nemt laves et værelse mere, så der i alt er 3 værelser på 1. salen. Yderligere er der etableret en hems over det ene af værelserne, som i tidens løb har givet børn en masse gode glæder med hygge, leg og overnatning en gang i mellem.

Kælder er et varmt og tørt rum, som både tilgås udefra og fra trappen i stueplan. Kælderen indeholder både hobbyrum, viktualierum og bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, hvor fra der også er udgang til haven.

Husets have er privat og  bestående af rigtig fin beplantning, græs og en flisebelagt terrasse, som er placeret i samme plan som haven, og den virker ekstra hyggelig. Haven vender desuden perfekt i forhold til solen. Der er også opført et overdækket areal, som kan bruges som ekstra terrasse - hvor der kan grilles og hygges, både når der søges læ fra solen og naturligvis også regn i den danske sommer.

Der er meget natur i området, hvor I finder både skove og de populære Mariendal og Ajstrup Strand. Samtidig er der letbane mod Odder og Aarhus. Lokalt er der dog alt til hverdagen, så I kan gå til både skole, indkøb, spisesteder, daginstitutioner og ovenikøbet den lokale biograf i Malling.

Desuden får du carport og redskabsskure til havemøbler m.v.

Har du lyst til at se huset eller har du spørgsmål så tøv ikke med at give os et kald på tlf. 70 70 79 61.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 132 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 111 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 114 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere