Gammel Østergårdsvej 36, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 165 m²

Grundareal 967 m²

Rum/Værelser 6

Energimærke C

Opført/Ombygget 1904

Adresse

Gammel Østergårdsvej 36, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.998.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.096 kr.
  • Sagsnummer 4542
  • Boligareal 165 m²
  • Grundareal 967 m²
  • Kælderareal 12 m²
  • Garageareal 36 m²
  • Etager 3

Det er hos Aarhus Mæglerne en fornøjelse at kunne fremvise denne elegante bolig for dig, der leder efter en ejendom, der har alt, hvad den moderne børnefamilie drømmer om. Bolig er velplaceret i Malling, hvor du fra husets 1. sal har en smuk udsigt over byen. I nærmiljøet har du daginstitutioner, skole, indkøbsmuligheder, bus/letbane og sportsfaciliteter. Området er præget af godt naboskab, dejligt sammenhold, stisystemer og socialt aktivitet for store og små.

Villaen er et kvalitetshus, og gemmer på mange fine og hyggelige detaljer. Når du træder ind i boligens hall/entré bliver du hurtigt draget af den store og flotte trappe op til boligens 1. sal. Etagen rummer skønt repos, hvor der er god plads til at placere en sofa/spillerum til børnene eller udnytte til kontorplads. Endvidere har du stort flot badeværelse med bruseniche og spabad samt et bordarrangement med store skuffer, der giver god opbevaringsplads. 3 store lyse værelser med dejligt lysindfald, der inviterer naturen med indenfor.

Stueetagen gemmer på villaens hjerterum. Køkken/alrummet er i samme skønne kvalitet som resten, og du har her et lyst stort køkken med god bord- og skabsplads. - hvor du med dejligt kig ud kan nyde at kokkerere, mens varmen fra brændeovnen giver lune. Trænger du til at geare ned og nyde roen er der god plads og hjerterum i stuen, hvor du kan slå fødderne op i sofaen.

I købet får du også et funktionelt bryggers med god plads til familiens sko og jakker, gæstebadeværelse, et funktionelt vaskerum samt et disponibelt rum (gæsterum).

Haven er udstyret med en stor fliseterrasse og stor græsplæne med plads til leg, som skaber det perfekte uderum hele sommeren igennem.

Drømmer du om god plads til bil, hammer og sav, så har du her 36 kvadratmeter dobbelt garage med værkstedplads at boltre dig på.

Har denne ejendom vakt din interesse, så tøv ikke med at kontakte Aarhus Mæglerne. Vi glæder os til at fremvise denne skønne bolig for dig, der ønsker sig god plads til hele familien, en dejlig have og med Aarhus kun 15 min. væk.

Ring allerede i dag til byens lokale ejendomsmægler.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 170 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 189 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere