Serinetoften 55, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
 Unik nybygget villa
 Unik nybygget villa
 Unik nybygget villa
 Unik nybygget villa
 Unik nybygget villa
 Unik nybygget villa
 Unik nybygget villa
 Unik nybygget villa
 Unik nybygget villa
 Unik nybygget villa
 Unik nybygget villa
 Unik nybygget villa
 Unik nybygget villa
 Unik nybygget villa
 Unik nybygget villa
 Unik nybygget villa
 Unik nybygget villa
 Unik nybygget villa
 Unik nybygget villa
 Unik nybygget villa
 Unik nybygget villa
 Unik nybygget villa
 Unik nybygget villa

Boligtype Villa

Boligareal 170 m²

Grundareal 759 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke A2015

Opført/Ombygget 2022

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Serinetoften 55, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 4.998.000 kr.
  • Udbetaling 250.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.216 kr.
  • Sagsnummer 4546
  • Boligareal 170 m²
  • Grundareal 759 m²
  • Etager 1
Del denne bolig

Unik nybygget villa

Vi byder velkommen til en skøn nybygget villa i et plan med unikke detaljer og beliggende på en helt ny udstykning i den sydlige del af populære Malling.

Villaen ligger på en yderst attraktiv grund der med sin højde og syd/øst vendt placering sørger for en god udsigt, solopgange og sol hele dagen.

Boligen er opført i 2022 af Huscompagniet og er lige til at flytte ind i - der er kvalitets hårde hvidevarer med Quooker, to ovne og indbygget emhætte samt bordplade fra Dekton. Køkkenet har flotte udskæringer i fronterne, der sammen med den stilfulde bordplade fuldender huset hjerterum. Både husets køkken og badeværelser er lavet af kvalitets materialer fra HTH. Derudover er huset udstyret med smarte løsninger som centralstøvsuger og BWT afkalkningsanlæg. Alt dette er omfavnet af et hus i en unik cottage - stil.

Det store køkken/alrum i forbindelse med den lyse stue åbner huset op med loft til kip og store vindues partier giver et fantastisk lysindfald. Den dejlige stue indbyder til hygge og har udgang til haven, der både rummer en syd og øst vendt terrasse, som byder op til hyggelige grillaftener og leg. Dertil er der en græsplæne med en forhøjning samt en nedgravet trampolin.

Huset rummer desuden forældreafdeling med sove- og badeværelse, gæstebadeværelse – begge badeværelser er stilrene og med flotte sildebensklinker og rainshower i brusenicherne. 3 gode børneværelser, bryggers med tørretumbler, vaskemaskine og aflægningsplads i form af skabe samt en gang/mulirum med elektriske ovenlysvinduerne.

Der er gennemgående og fuldlimet akustik vinylgulv som tilføjer til den unikke stil og samtidig er nemt at vedligeholde.

Til huset er der også en indbygget dobbelt carport og et redskabsskur som er fuld isoleret med plads til opbevaring.

Ejendommen fremstår som en unik perle i et område i rivende udvikling med mange nye huse. Tæt på offentlig transport, indkøbsmuligheder og skole. Malling er en by som rummer alt fra foreningsliv hos byens idrætsforeninger til biografsforestillinger i Malling Bio. Derudover er der frisører og mange små hyggelige butikker i Mallings lokalsamfund.

Denne bolig er ideel for børnefamilien, der drømmer om en unik kvalitetsvilla med en fantastisk beliggenhed - samt kort afstand til strand og storby. Har denne dejlige villa fanget jeres opmærksomhed, vil vores mæglerteam glæde sig til at vise den frem til jer.


Lignende boliger

Type Villa

Kontantpris 5.350.000 kr.

Boligareal 181 m²

Type Villa

Kontantpris 3.998.000 kr.

Boligareal 239 m²

Type Villa

Kontantpris 3.998.000 kr.

Boligareal 151 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere