Emmasvej 11, 8220 Brabrand – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 87 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke B

Opført/Ombygget 1968

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Emmasvej 11, 2 th, 8220 Brabrand

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 1.748.000 kr.
  • Udbetaling 90.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.381 kr.
  • Sagsnummer 4561
  • Boligareal 87 m²
Del denne bolig

Med beliggenhed i Brabrand findes denne lejlighed i rolige og ugenerede omgivelser. En flot 3-værelses lejlighed som henvender sig til den kvalitetsbevidste køber, der kombinerer den tætte placering på Aarhus en formidabel udsigt over den smukke natur. 

Brabrand byder udover den smukke Brabrand på gode busforbindelser mod Aarhus C samt indkøbsmuligheder inden for gåafstand. Samtidig er der muligheder for vuggestue og børnehave i det lokale område, men også en legeplads til børnene lige neden for ejendommen.

Lejligheden består af rummelige entre, et nyrenoveret køkken. Derudover byder lejligheden på en stor stue med smuk udsigt og direkte tilgang til den vest vendte altan, hvor solen virkelig kan nydes det meste af dagen. - Et stort soveværelse med fin plads til seng og skabe. Det tredje værelse der har størrelsen til både at kunne benyttes som børneværelse eller kontor. Slutteligt byder lejligheden på et rummeligt badeværelse med en moderne indretning.

Til lejligheden hører der et godt stort kælderrum.

Alt i alt en super lækker lejlighed, som er meget velholdt og har meget at byde på. Giv et kald til os - Aarhus mæglerne vi svare på jeres spørgsmål og tager jer gerne med på en uforpligtende fremvisning.

Lignende boliger

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.398.000 kr.

Boligareal 58 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.750.000 kr.

Boligareal 56 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 68 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.998.000 kr.

Boligareal 112 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.495.000 kr.

Boligareal 76 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.348.000 kr.

Boligareal 49 m²

Brabrand

Bazar Vest i BrabrandBrabrand SøBrabrand SøStisystemer i BrabrandBrabrandRema 1000 Brabrand

Brabrand er med sine smukke omgivelser en drøm for flere, især børnefamilier. Byen ligger ca. 8 km vest fra Aarhus Centrum med villakvarterer, lejlighedskomplekser, industri og landbrug. Folk kender især Brabrand Søen, som flittigt bliver brugt af folk til både gå, løbe, cykel eller rulleskøjteture.

Du får gode shoppemuligheder i det 4.plan store shoppingcenter City Vest med to dagligvarebutikker, Føtex og Lidl samt Emmerys bager, en slagter og Frellsen chokolade. Derudover finder du specialforretninger i Bazar Vest, masser af sportsaktiviteter samt et godt lokalsamfund.

Det er nemt at komme til og fra Aarhus med bus, som har hyppige afgange. Udover det kommer du nemt og hurtigt på motorvejen E45. Brabrand er et godt sted at skabe en fremtid.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere