Fløjstrupvej 12A, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 111 m²

Grundareal 600 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke C

Opført/Ombygget 1945/1967

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Fløjstrupvej 12A, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 1.998.000 kr.
  • Udbetaling 100.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.390 kr.
  • Sagsnummer 4573
  • Boligareal 111 m²
  • Grundareal 600 m²
  • Garageareal 17 m²
  • Etager 1
Del denne bolig

Leder i efter en villa i et plan med beliggenhed i det centrale Malling? Så se med her!

Drømmer i om en hyggelige 1 plans villa, med en central beliggenhed i Malling, som kun er få minutter fra Malling Skole, indkøbsmuligheder og letbanen. Så se med her! Hos Aarhus mæglerne har vi nu muligheden for at præsentere denne villa på Fløjstrupvej 12A.

Villaen rummer med sine 116 kvm et køkken /alrum med tilhørende stue, som virkelig åbner huset op med sin åbne planløsning. Det store køkken er fra 2013, det er udstyret med gulvvarme og fliser.

I stuen er der er lagt trægulv. Fra stuen er der udgang til haven igennem udestuen, som bidrager til husets charme og forlængere udendørssæsonen.

Stuen baner vej til en gang der leder igennem huset, herfra er der adgang til det store og lyse badeværelse som er meget velholdt. Derudover rummer huset også et lyst gæstetoilet.

I bunden af den gennemgående gang er husets primære soveværelse, det er rummeligt og med indbygget skabsplads. Fra gangen er der indgang til husets bryggers som er den primære entre ind i huset, her der er vaskemaskine, samt god plads til opbevaring.

Fra bryggersets er der indgang til husets andet soveværelse, som er et stort og lyst rum med mange muligheder.

Til huset medfølger et skur, en garage og en hyggelig lukket have som byder op til leg og mange gode sommeraftner.

Hvis boligen har vakt jeres interesse, så vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise boligen for jer.


Lignende boliger

Type Villa

Kontantpris 4.798.000 kr.

Boligareal 208 m²

Type Villa

Kontantpris 2.298.000 kr.

Boligareal 104 m²

Type Villa

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 169 m²

Type Villa

Kontantpris 3.298.000 kr.

Boligareal 149 m²

Type Villa

Kontantpris 3.998.000 kr.

Boligareal 151 m²

Type Villa

Kontantpris 2.698.000 kr.

Boligareal 80 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere