Gammel Stillingvej 423, 8462 Harlev J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 138 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke B

Opført/Ombygget 1900

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Gammel Stillingvej 423, 1 8462 Harlev J

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 2.198.000 kr.
  • Udbetaling 110.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.143 kr.
  • Sagsnummer 4574
  • Boligareal 138 m²
  • Etager 3
Del denne bolig

Søger du en bolig i Harlev, som passer perfekt til et mere simpelt liv, uden meget vedligehold ude eller inde, og samtidig på en placering i midten af byen -  Så se med her. På Gammel Stillingvej 423, 1., kan I nyde hverdagen tæt ved bl.a. indkøbsmuligheder, busforbindelser til Aarhus og naturrige omgivelser, mens I har adgang til en fælles have ved ejendommen.

Lejligheden ligger i en stor ejendom, som i gamle dage har været kro, og senere været bolig for en familie, som også har haft erhverv (kontor) i ejendommen. Nu er ejendommen så blevet opdelt, så flere familier eller personer kan få glæde af en skøn beliggenhed, og hyggelige omgivelser.

Lejligheden er i tidens løb blevet moderniseret af en familie, som er gået op i kvalitet, så køkkenet er fra Multiform, og materialevalg flere steder er med Corian sten. I dag fremstår boligen velholdt, mens der er et godt lysindfald gennem lejlighedens mange vinduer. Boligen består af køkken, badeværelse, gæstetoilet, 3 værelser og en stor stue.

Boligens køkken er rummeligt og med masser af skabs- og bordplads til hverdagens madlavning. Køkkenvinduerne inviterer lyset ind i rummet og giver en rolig stemning, når der røres i kogegryderne.

Stuen er et dejligt oplyst rum, der har hyggelige detaljer som skråvægge, der passer godt til det lyse trægulv. Fra stuen er der en pragtfuld udsigt ud over området. Og der er adgang til en skøn og stor overdækket terrasse, hvor der kan grilles og hygges hele året rundt.

Det er helt perfekt, at der er 3 værelser i lejligheden, så man har flere indretningsmuligheder. Der skal lige etableres en væg til det 3. værelse, men det kan sælger hjælpe med, hvis det er ønsket.

Badeværelset er lyst og med separat bruseniche, mens håndvasken er placeret i et fint bord- og skabsarrangement med opbevaringsplads.

Man kommer ind i lejligheden fra en flot hoveddør i stueplan, hvor der er god plads til overtøj osv., og samtidig adgang til et gæstetoilet.

Harlev er en attraktiv by blot 20 minutters kørsel fra midtbyen i Aarhus, og ligger i et naturrigt område. Byen består af flere handlemuligheder, skole og et utal af vuggestuer og børnehaver. Desuden er der et god idrætsmiljø i Næshøj Idrætscenter (svømmehal og sportshal), og det er nemt at komme på Herningmotorvejen og E45.

Denne bolig er både for parret, singlen eller den lille familie, som ønsker en central placering i Harlev tæt ved alle hverdagens gøremål. Hvis boligen har vakt jeres interesse, så kontakt Aarhus Mæglerne i dag. Vi glæder os til at fremvise Gammel Stillingvej 423, 1 for jer.

Lignende boliger

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.748.000 kr.

Boligareal 87 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.498.000 kr.

Boligareal 49 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.198.000 kr.

Boligareal 75 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.198.000 kr.

Boligareal 81 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.498.000 kr.

Boligareal 71 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 4.248.000 kr.

Boligareal 153 m²

Harlev

Harlev BibliotekNetto HarlevHarlevHarlevNæshøjskolenMeny Harlev

Harlev er den naturskønne by tæt ved Galten og ikke langt fra Aarhus. Harlev er især populær for mange børnefamilier pga. sin beliggenhed, boligtyper og boligpriser.

Byen har gode muligheder, hvis man ønsker at slå sig ned som familie. Der er mange naturskønne områder til gode ture på gåben eller på cykel.

Det er en charmerende landsby med et aktivt lokalmiljø. Der er gode busforbindelser fra Harlev til Aarhus, og ca. 20-25 minutter i bil ind til Aarhus. Du finder også skoler, indkøb, dagsinstitutioner, restauranter, og naturskønne områder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere