Gammel Stillingvej 421A, 8462 Harlev J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 81 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke B

Opført/Ombygget 1900

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Gammel Stillingvej 421A, 8462 Harlev J

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 1.198.000 kr.
  • Udbetaling 60.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 1.450 kr.
  • Sagsnummer 4575
  • Boligareal 81 m²
  • Etager 1
Del denne bolig

Søger du en mindre bolig i Harlev, og samtidig på en placering i midten af byen? Så se med her. På Gammel Stillingvej 421A, kan I nyde hverdagen tæt ved bl.a. indkøbsmuligheder, busforbindelser til Aarhus og naturrige omgivelser, mens I har adgang til en fælles have ved ejendommen.

Lejligheden ligger i en stor ejendom, som i gamle dage har været kro, og senere været bolig for en familie, som også har haft erhverv (kontor) i ejendommen. Nu er ejendommen så blevet opdelt, så flere familier eller personer kan få glæde af en skøn beliggenhed, og hyggelige omgivelser.

Ejendommen er løbende forbedret og fremstår indflytningsklar. Denne bolig består af et nyt køkken, et badeværelse, to værelser og en stue.

Boligens køkken er rummeligt og ligger i åben forbindelse med stuen og har udgang til en udestue, som egentlig er fælles for ejerforeningen, men den er mest oplagt for denne lejlighed at bruge. Herfra kan du komme ud i haven, og ellers blot nyde de lyse omgivelser.

Stuen er et dejligt rum, der har hyggelige detaljer. I stuen har I god plads til spisebordssæt og sofaarrangement, så I kan smide jer i de bløde lag efter en lang dag.

Det 2 store værelser har god skabsplads og et naturligt lysindfald fra vinduerne. Overalt i værelser og stue er der klinkegulv med gulvvarme.

Badeværelset er lyst og med separat bruseniche, mens håndvasken er placeret i et fint bord- og skabsarrangement med opbevaringsplads. Desuden en entre med plads til overtøj

Harlev er en attraktiv by blot 20 minutters kørsel fra midtbyen i Aarhus, og ligger i et naturrigt område. Byen består af flere handlemuligheder, skole og et utal af vuggestuer og børnehaver. Desuden er der et godt idrætsmiljø i Næshøj Idrætscenter (svømmehal og sportshal), og det er nemt at komme på Herningmotorvejen og E45.

Denne bolig er både for parret, singlen eller den lille familie, som ønsker en central placering i Harlev tæt ved alle hverdagens gøremål. Hvis boligen har vakt jeres interesse, så kontakt Aarhus Mæglerne i dag. Vi glæder os til at fremvise Gammel Stillingvej 421A for jer.

Lignende boliger

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.748.000 kr.

Boligareal 87 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.498.000 kr.

Boligareal 49 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.198.000 kr.

Boligareal 138 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.198.000 kr.

Boligareal 75 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.498.000 kr.

Boligareal 71 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 4.248.000 kr.

Boligareal 153 m²

Harlev

Harlev BibliotekNetto HarlevHarlevHarlevNæshøjskolenMeny Harlev

Harlev er den naturskønne by tæt ved Galten og ikke langt fra Aarhus. Harlev er især populær for mange børnefamilier pga. sin beliggenhed, boligtyper og boligpriser.

Byen har gode muligheder, hvis man ønsker at slå sig ned som familie. Der er mange naturskønne områder til gode ture på gåben eller på cykel.

Det er en charmerende landsby med et aktivt lokalmiljø. Der er gode busforbindelser fra Harlev til Aarhus, og ca. 20-25 minutter i bil ind til Aarhus. Du finder også skoler, indkøb, dagsinstitutioner, restauranter, og naturskønne områder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere