Holbergsgade 1A, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 75 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke C

Opført/Ombygget 1874/1982

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Holbergsgade 1A, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 3.998.000 kr.
  • Udbetaling 200.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 1.721 kr.
  • Sagsnummer 4592
  • Boligareal 75 m²
  • Etager 4
Del denne bolig

På Holbergsgade 1A byder vi jer indenfor i dette charmerende byhus. Her kan du nyde hverdagen på Frederiksbjerg, der byder på et stort udvalg af barer, restauranter og caféer, mens du er i gåafstand til det pulserende byliv i midtbyen.

Boligen trænger til modernisering, så her har man virkelig muligheden for at sætte sit eget præg på materialer og indretning – en opgave, der bestemt ikke bliver svær at løse.

Hoveddøren åbner op for 75 lyse og veludnyttede m2, og man bemærker straks hjemmets behagelige lys og de fine detaljer, der viser sig i alt fra de rustikke vægge til plankegulve.

I stueplan smelter køkken og stuen sammen, for til sidst at udmunde i en særdeles hyggelig og solrig gårdhave, som forener inde- og udelivet. Køkkenet fremstår rummeligt med god bord- og skabsplads.

1. salen byder på badeværelset med separat bruseafsnit. De 2 værelser har plads til både seng og garderobe og arbejdsplads- eller hyggekrog.

Med boligens centrale placering på Frederiksbjerg har du kort til både indkøbsmuligheder, kulturliv og transport. Du har f.eks. blot 200 meter til Netto og Rema 1000, ligesom de hviie’s fodboldeventyr i Ceres Arena og forlystelses sjov i Tivoli Friheden ligger i gåafstand til boligen. Det er samtidig let at komme til studie og arbejde med de mange busforbindelser.

Så hvis du leder efter et hyggeligt byhus tæt på byen, er dette lige noget for dig. Ring til Aarhus Mæglerne og book din fremvisning.

Lignende boliger

Type Rækkehus

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 192 m²

Type Rækkehus

Kontantpris 2.798.000 kr.

Boligareal 192 m²

Type Rækkehus

Kontantpris 2.075.000 kr.

Boligareal 72 m²

Type Rækkehus

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 110 m²

Type Rækkehus

Kontantpris 2.598.000 kr.

Boligareal 101 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere