Nymarks Allé 72, 8320 Mårslet – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Andelsbolig

Boligareal 105 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke B

Opført/Ombygget 2007

Adresse

Nymarks Allé 72, 8320 Mårslet

  • Ejendomstype Andelsbolig
  • Kontantpris 712.807 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 7.376 kr.
  • Sagsnummer 4609
  • Boligareal 105 m²

Moderne andelsbolig i Mårslet

Er I på udkig efter en andelsbolig, som er i tiptop stand og hvor kvadratmeterne er udnyttet til perfektion? Så er denne bolig noget for jer.
 
Tæt på ejendommen har vi handlemuligheder og letbanen, som uden besvær kan transportere jer direkte ind til Aarhus Hovedbanegård.
 
Man træder ind i en moderne bolig med nyere vinduespartier hele vejen rundt. Når man træder ind i huset, træder man ind i en entre med udsigt til det store rummelige køkken/alrum. På venstre hånd har vi et stort soveværelse med skabsplads, og på højre hånd har vi et stort badeværelse. Desuden et børneværelse/kontor med hems.
 
Går man videre træder man op i køkken-alrummet, med endnu et værelse på højre hånd, samt en udgang til en have som ikke kræver den store vedligehold. I køkken-alrummet er der højt til loftet og dejlig lyst.
 
På den øverste etage har vi stue, med egen terrasse, som er højt placeret, således at man har udsigt. I forbindelse med stuen har vi det tredje og sidste værelse med dertilhørende hems. Hele ejendommen, på nær den øverste etage, er udstyret med gulvvarme. Den øverste etage har radiatorer.
 
Ude foran ejendommen har man en lille plads til cykelparkering og et skur til opbevaring eller værksted. Derudover er der rigeligt med parkeringsmuligheder omkring ejendommen.
 
Hvis denne kvalitetsejendom med perfekt udnyttede kvadratmeter har vakt jeres interesse, så tøv ikke med at booke en fremvisning. Vi hos Aarhus Mæglerne glæder os til at fremvise denne bolig for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 56 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 99 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 62 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 105 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 80 m²

Mårslet

maarslet-skole-fodboldmaarslet-rema-1000maarslet midgaardmaarslet-fodboldbanemaarslet-skoleMaarslet-skov

Mårslet er en by i udvikling med nye boligområder som bliver bygget f.eks. Mårslet Søpark. Mårslet er især populær pga. beliggenheden til Aarhus C. Du kan sagtens stige på cyklen ind til Aarhus C dagligt eller en varm sommerdag.

Eller sætte dig i bilen og 15-20 min efter er du i Aarhus. Byen er et roligt område for mange og for nyetablerede børnefamilier. Du får nemlig stisystemer rundt i Mårslet til skole og børnehave.

Derudover har du REMA 1000 og Super Brugsen i byen samt en sportshal, som i den nærmeste fremtid bliver til en multihal. Du kan nemt tage offentlig transport fra Mårslet, da både Letbanen og bybusser har flere stop i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere