Odensegade 32, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Andelsbolig

Boligareal 50 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke D

Opført/Ombygget 1903/1994

Adresse

Odensegade 32, 1 tv, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Andelsbolig
  • Kontantpris 675.367 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 4.968 kr.
  • Sagsnummer 4610
  • Boligareal 50 m²

Andelsbolig tæt på byens cafeer og butikker.

Leder I efter en lejlighed i et af byens mest charmerende kvarter, så er det nu I har muligheden.
 
Lejligheden er beliggende midt i Aarhus by, hvilket gør at man får stemningen fra Smilets by at mærke på tæt hold. Her er både mulighed for shopping og dagligvareindkøb, som altid er inden for rækkevidde. Derudover er der også bylivet, hvilket byder på samtlige natklubber og barer. Der er mulighed for offentlig transport til uddannelsessteder som Erhvervsakademiet, diverse universiteter, samt Marselisborg gymnasium inden for gåafstand.
 
Lejligheden byder på en lækker stor stue, med plads til både venner og bekendte kan boltre sig og lade hyggen falde over sig. I køkkenet har vi en fransk altan med udsigt til de indbydende og velholdte fællesarealer. Lejligheden byder også på et værelse i forbindelse med stuen, hvor begge rum er udstyret med store vinduespartier som giver en fantastisk lysindfald. Køkkenet er placeret i forbindelsen med både bad og entre. Både køkken og badeværelse er fint og velholdt.
 
Fællesarealet er udstyret med bænkesæt, tørresnor og er belagt med stenunderlag.
 
Hvis dette har vakt din interesse, så tøv ikke med at kontakte Aarhus Mæglerne i dag for en fremvisning, I vil ikke fortryde det.

Lignende boliger

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 56 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 68 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 99 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 62 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 105 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere