Tofteledet 6, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 192 m²

Grundareal 547 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke B

Opført/Ombygget 1973

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Tofteledet 6, 8330 Beder

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 2.998.000 kr.
  • Udbetaling 150.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.092 kr.
  • Sagsnummer 4620
  • Boligareal 192 m²
  • Grundareal 547 m²
  • Etager 2
Del denne bolig

Indflytningsklar og nyrenoveret bolig i Beder

Tæt på hverdagens fornødenheder i Beder står dette flotte nyrenoverede 1/2 dobbelthus på 192m2, hvoraf 53 m2 kan anvendes til erhverv. Der er derfor mulighed for at anvende en del af stueplan til erhvervsmæssige formål. Husetfremstår som nyt og har i 2021-2022 gennemgået en gennemgribende renovering, dvs. med nye vinduer/døre (med undtagelse af enkelte tagvinduer), ny el-, vvs-installation, herunder nye armaturer, radiatorer og gulvvarme i en del af husets stueplan, ny kloak, trægulve (lamelplank), akustiklofter, klinker, køkken, hårde-/hvidevarer, bryggers, badeværelser, nymalet ude/inde, ny terrasse / flisebelægning mv.
 
I stueplan udfolder det åbne miljø sig med køkken og stue ud i et. Det moderne køkken er opsat med hvide, grebsfrie elementer toppet af en matchende bordplade. Alle hvidevarer er integrerede og omfatter opvaskemaskine, køle-/fryseskab,induktionskogeplade og en ovn i ergonomisk højde. Videre udfolder stueområdetsig med et flot trægulv (lamelplank) og Troldtekt lofter, som desuden er gennemgående for hele stueetagen.
 
På første sal finder I tre ud af husets fire regulære værelser, der alle fremstår i fornuftige størrelser. Heroppe får I et kæmpe opholdsrum, som har rigtig mange anvendelsesmuligheder, F.eks et godt fællesområde / multirum for familien eller en god hjemmearbejdsplads. Husets andet badeværelse findes på førstesalen og præsenterer sig med flotte, gråmelerede betonfliser på gulvet og i bruseafsnittet,der afskærmes af en glasvæg.
 
Fra stuen træder I ud på den fine terrasse, der er orienteret mod vest, så I får gode rammer for både grillen og havesættet. Haven er nem med en enkel plæne og tætbeplantning langs grunden, så I får det ganske privat. Huset er ideelt forbørnefamilien som ønsker villaens fortræffeligheder / m2 uden det store vedligehold af hverken hus eller have. Desuden carport/skur. I finder desuden gode indkøbsmuligheder og pasningstilbud og Beder Skole i nærheden. Endnu tættere på får I glæde af Egelund Idræts Center og Egelund Svømmehal. Ydermere bringer både letbane og bilen jer til Aarhus på kun et kvarter.
 
Kunne du tænke dig et se mere til boligen? Ring og bestil en fremvisning på tlf. 70 70 79 61.

Lignende boliger

Type Rækkehus

Kontantpris 2.798.000 kr.

Boligareal 192 m²

Type Rækkehus

Kontantpris 3.998.000 kr.

Boligareal 75 m²

Type Rækkehus

Kontantpris 2.075.000 kr.

Boligareal 72 m²

Type Rækkehus

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 110 m²

Type Rækkehus

Kontantpris 2.598.000 kr.

Boligareal 101 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere