Grøfthøjparken 165, 8260 Viby J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 75 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke B

Opført/Ombygget 1971

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Grøfthøjparken 165, 3 8260 Viby J

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 1.198.000 kr.
  • Udbetaling 60.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.384 kr.
  • Sagsnummer 4623
  • Boligareal 75 m²
Del denne bolig

Rummelig 2 værelses lejlighed i Viby J

Grøfthøjparken er et boligområde, der er beliggende i Viby. Lejligheden er opført i rolige omgivelser og byder på fællesarealer, legepladser og rig mulighed for parkering. Derudover byder beliggenheden også på rigelige muligheder i form af forskellige sportsforeninger, som giver mulighed for at dyrke sin sportslige passion.
 
Lejligheden er rummelig, med masser af opbevaringsplads og er velegnet til kæresteparret såvel som den enlige, der ønsker god plads. Alle rummene giver en fornemmelse af god plads og rummelighed. Værelset har indbyggede skabe, køkkenalrum er udstyret med panoramavinduer ud til de grønne fællesarealer, køkkenøen er placeret, så man nemt kan have en dialog med dem, der opholder sig i stuen og badeværelset er stort. Alt i alt får man her en lejlighed hvor man ikke går på kompromis med pladsen. Til sidst har lejligheden en nordvendt lukket terrasse i forlængelse af stuen, hvor man kan nyde de lange sommer aftener.
 
Ved Grøfthøjparken har vi smukke naturomgivelser, gode offentlige transportmuligheder samt indkøbsmuligheder inden for gåafstand. Området byder blandt andet på Vårkjærparken, som kun ligger 10 minutters gang fra lejligheden. Derudover byder området også på studiemuligheder i form af Erhvervsakademiet, som ligger inden for gåafstand.
 
Til lejligheden hører der et godt, stort og tørt kælderrum.
 
Alt i alt er det en virkelig lækker lejlighed, der er velholdt og byder på alt, hvad man kunne ønske sig.

Lignende boliger

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.748.000 kr.

Boligareal 87 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.498.000 kr.

Boligareal 49 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.198.000 kr.

Boligareal 138 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.198.000 kr.

Boligareal 81 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.498.000 kr.

Boligareal 71 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 4.248.000 kr.

Boligareal 153 m²

Stavtrup

HøjvangskolenStavtrup Rema 1000Aarhus FriskoleStavtrup stistavtrup skoleStavtrup

Stavtrup er byen for dig, som ønsker at etablere familie eller bare ønsker at bo tæt på en storby. Byen har en fin beliggenhed ca. 10 km uden for Aarhus og har samme postnummer som Viby.

Stavtrup er en by for dig, der vil bo tæt på Aarhus, men samtidig ønsker et roligt område at bo i. Byen har alt, hvad du behøver inden for kort afstand.

I Stavtrup finder du skole, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder og lokal aktivitet i form af Stavtrup Hallen og deres grønne naturområder.

Viby Jylland

rosenvangskolen i VibyViby SkoleViby CentretViby CentretViby atletik baneSkole i VibyAGF i VibyErhvervsakademi AarhusViby Jylland Station

Viby J er en forstad til Aarhus med masser af liv og kreativitet. Det er en hyggelig oase med et stort torv, som er midtpunkt for mange busafgange. På Viby Torv finder du også et indkøbscenter med flere specialforretninger og gode indkøbsmuligheder.

Viby J har en fantastisk beliggenhed. Byen er tæt på Aarhus, tæt på skov og strand, og det tager ingen tid at komme på motorvejen. Derudover har byen rigtig mange parcelhus og villakvarterer. Byen ligger kun 5-6km sydvest for Aarhus.

Den er især populær for studerende, par eller familier, som vil etablere sig i en by lige uden for Aarhus. Viby J har mange små børnevenlige stisystemer rundt til skole, børnehave og ind til Aarhus. Byen har også flere store domiciler som Arla Foods og Jyllands Posten.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere