Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

SALG AF ANDELSBOLIG GÅR FORRYGENDE

En andelsbolig er populære blandt vores kunder og på boligmarkedet, og når den så ligger i Aarhus C bliver der straks mere aktivitet.

I starten af december satte vi en ny andelsbolig til salg i Aarhus C. Der var straks en del fremvisninger, og allerede efter de første fremvisninger var boligen solgt. Man kan sige, at denne bolig blev et rekordsalg, siden vi har taget denne type boliger til salg hos Aarhus Mæglerne.

Mange boligkøbere gransker markedet for andelsboliger – det kan være som forældrekøb, førstegangskøber eller familien, som ønsker mere plads. Der er mange grunde til at folk vil købe, men interessen for andelsboliger er den samme. Ved du ikke helt om den skal sættes til salg endnu, så er der i hvert fald ting, som du kan gøre for at forberede din bolig til salg.

Sælgere efterspørger os til salg af deres andelsbolig

Vi har i noget tid oplevet en større efterspørgsel fra kunder med et ønske om at bruge os til salg af deres andelsbolig. Vi har været på et udvidet kursus om salg af andelsbolig, så vi er helt skarpe omkring processen. Vi ved nemlig godt, at et salg af sådan en type bolig er anderledes, end når vi sælger villa, rækkehus, lejlighed eller fritidshus.

Allerede i september satte vi vores første andelsbolig til salg ude i Beder. Vi har siden haft fire andelsboliger til salg, hvoraf to af dem er solgt. Med den seneste, som blev solgt på rekordtid, holder det os bestemt ikke tilbage med salg af andelsboliger.

VI DÆKKER AARHUS OG OMEGN

Vi skabte Aarhus Mæglerne for at ruske op i mæglerbranchen og hjælpe vores kunder. Vi vil yde den bedste service til vores kunder – nemlig at kunne fremvise matchende huse eller lejligheder, selvom de ligger i nord og syd, f.eks. Mårslet og Hinnerup. Vi oplever, at flere boligkøbere ikke kender alle områder i og omkring Aarhus.. Vores lokalkendskab i Aarhus og omegn er derfor til gavn for flere boligkøbere.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail