Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

Salgsvurdering ved skilsmisse 

Vi kan hjælpe dig hurtigt videre

En skilsmisse er ofte lig med store økonomiske beslutninger, især omkring boligen. Ejes boligen sammen? Så skal den vurderes efter, om den skal sælges eller om en af jer skal overtage den.

Vælger du at sætte boligen til salg, så tilbyder vi en gratis og helt uforpligtende salgsvurdering. Vi har erfaring med boligsalg under skilsmisse. Vi ved, hvordan sådan et boligsalg skal håndteres, og hvad der skal fokuseres på - se vores guide til dit boligsalg.

Når det omhandler en skilsmisse, så er det vigtigt at få afklaret, hvordan salget skal foregå, hvem der skal stå for hvad og hvordan. Vi oplever ofte, at par går rundt med flere af nedenstående tanker:

1. Vi skal have en salgsvurdering af huset hurtigst muligt
Når et par går fra hinanden, så handler det ofte om at få lavet en hurtig salgsvurdering, så i kan komme videre med en ny hverdag. Vi kommer altid, når det passer dig. Vi tilpasser os hver boligsituation. Vi vil med vores erfaring vise det bedst mulige boligsalg gennem Aarhus Mæglerne. Når vi skal vurdere boligen, så er det godt at have dine lånepapir klar inden vores vurdering.

2. Vi skal have et klart overblik over, hvordan den økonomiske situation ser ud
Når boligen ejes sammen, så er økonomien vigtig. Hvordan kommer jeres økonomi hver især til at hænge sammen ved et boligsalg. Når vi vurderer boligen, så videndeler vi med dig og din samlever for at få en forståelse for begges ønsker og behov. Vi sætter prisen realistisk og 100% rigtig, så det økonomiske grundlag er så retvisende som muligt. Husk at vores salgsvurdering er gratis og helt uforpligtende.

3. Hvad hvis den ene skal købes ud af huset
Når den ene skal købes ud af boligen, så er der nogle ting, som kan spares væk – f.eks. tilstandsrapporten. Vi vurderer boligen, så i kan blive enige om prisen på boligen. Vi giver en gratis og helt uforpligtende salgsvurdering. Når boligen skal overdrages internt, kan vi være behjælpelige med rådgivning og alt papirarbejde.

Bestil en salgsvurdering

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Det siger vores kunder om os

Jeg oplevede en god kommunikation med Aarhus Mæglerne gennem hele salgsforløbet. Alle aftaler blev overholdt som de skulle.

Generelt et yderst tilfredsstillende samarbejde hele vejen. Jeg vil helt sikkert anbefale Aarhus Mæglerne til andre som skal sælge bolig.

Knud Hansen

Sælger af Bygvænget 14, 8340 Malling

Aarhus Mæglerne leverede en skarp og realistisk vurdering af huset. De var meget ihærdige og omhyggelige med fremvisningerne, så huset blev solgt på 5 dage. Både mæglere og kontorpersonale virkede professionelle, og alle var venlige og imødekommende igennem hele forløbet.

Mogens Bang

Sælger af Egebæksvej 43, 8270 Højbjerg

Jeg har både solgt og købt hus gennem Aarhus Mæglerne, det har været en rigtig god og positiv oplevelse. Alle fra gruppen har altid været parat til hjælp og vejledning.
Så tak for det.

Birte Torstensen

Sælger af Teglvangen 25, 8340 Malling & køber af Krekærlunds Allé 123, 8340 Malling

Online markedsføring

Nå en større og mere præcis målgruppe
Læs mere

Hvad skal du have klar?

Hvad gør vi inden mødet, under og efter mødet
Læs mere

Guide til dit boligsalg

Vi guider dig sikkert igennem dit boligsalg trin for trin.
Se guide