Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

SKAL JEG SÆTTE TIL SALG I VINTERMÅNEDERNE?

Ja, hvorfor skulle du ikke det. Vinter, forår, sommer, efterår – boligkøbere er der nok af.

Et spørgsmål vi møder ofte her i branchen. Potentielle sælgere i markedet er ofte i tvivl, om de skal sætte til salg i vintermånederne.  De mener ikke, at de kan sælge deres hus eller lejlighed i den her tid. De vil gerne undgå for lang liggetid,  hvorfor de hellere vil vente til foråret.

Vores tilgang til markedet er, at der er en god mængde købere hele året rundt. De er ligeså sultne i vintermånederne, som de er andre måneder på et år.

Vidste du, at en salgsvurdering er gratis og helt uforpligtende?

Samtidig kan der være færre boliger til salg i vintermånederne og dermed flere interesserede købere til din bolig. Det er jo en bonus i sig selv, og din bolig vil få mere opmærksomhed end f.eks. i foråret, hvor der ofte kommer et boom af boliger til salg i markedet.

Vi har en konjunktur i markedet lige nu, som er enormt positiv og i opadgående retning. Der er et lavt renteniveau, og der er en masse efterspørgsel på boligmarkedet. I bund og grund handler det om, at der er en masse købere i hele vinterperioden, og de er sultne efter måske lige din bolig.

Så vores råd er at sætte til salg året rundt, også i vintermånederne.

Bestil nemt en vurdering her – det er helt uforpligtende.


FLERE NYHEDER?

Vil du have flere nyheder af samme slags? Kom med på listen over nyheder omkring køb og salg af bolig. Det bliver udelukkende 1 mail pr. måned.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail