Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

SKAL JEG SÆTTE TIL SALG I VINTERMÅNEDERNE?

Ja, hvorfor skulle du ikke det. Vinter, forår, sommer, efterår – boligkøbere er der nok af.

Et spørgsmål vi møder ofte her i branchen. Potentielle sælgere i markedet er ofte i tvivl, om de skal sætte til salg i vintermånederne.  De mener ikke, at de kan sælge deres hus eller lejlighed i den her tid. De vil gerne undgå for lang liggetid,  hvorfor de hellere vil vente til foråret.

Vores tilgang til markedet er, at der er en god mængde købere hele året rundt. De er ligeså sultne i vintermånederne, som de er andre måneder på et år.

Vidste du, at en salgsvurdering er gratis og helt uforpligtende?

Samtidig kan der være færre boliger til salg i vintermånederne og dermed flere interesserede købere til din bolig. Det er jo en bonus i sig selv, og din bolig vil få mere opmærksomhed end f.eks. i foråret, hvor der ofte kommer et boom af boliger til salg i markedet.

Vi har en konjunktur i markedet lige nu, som er enormt positiv og i opadgående retning. Der er et lavt renteniveau, og der er en masse efterspørgsel på boligmarkedet. I bund og grund handler det om, at der er en masse købere i hele vinterperioden, og de er sultne efter måske lige din bolig.

Så vores råd er at sætte til salg året rundt, også i vintermånederne.

Bestil nemt en vurdering her – det er helt uforpligtende.


FLERE NYHEDER?

Vil du have flere nyheder af samme slags? Kom med på listen over nyheder omkring køb og salg af bolig. Det bliver udelukkende 1 mail pr. måned.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail