Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

SKAL JEG SÆTTE TIL SALG SKILT OP VED BOLIGEN?

Der er rigtig mange som er på boligjagt. Vi ser ofte, at de fysisk tager ud og ser på området, og om der er nogle interessante boliger til salg i nærheden.

Derfor er det en kæmpe fordel for dig, som sælger, at have et til salg skilt ved din bolig. Udover at blive markedsført på nettet bliver den synlig for nysgerrige købere, der kører rundt i dit lokalområde.
Din bolig er formentlig ikke den eneste, som er til salg eller som vi har solgt i nærheden af dig.
Det giver et tydeligt signal om, at din bolig er kommet på boligmarkedet. Det kan derfor være med til at sprede budskabet.

Når boligen endelig bliver solgt, er det ligeledes en god idé at få et solgt skilt op ved din bolig. Så kan folk se, at din bolig ikke længere er tilgængelig på markedet.

Hør ejendomsmægler Jonas Bojsen fortælle om, hvorfor det er en god ide med et til salg og solgt skilt:

HJÆLPER DET AT SÆTTE ET TIL SALG SKILT OP VED MIN BOLIG?

Svaret på dette er helt klart JA! Vi har ofte kunder, som ringer ind angående en bolig, fordi de har set, at den er til salg, før at den overhovedet er blevet markedsført på nettet. Derfor er det en god måde, hvorpå du som sælger hurtigt får frem, at din bolig er til salg.

Første trin i processen er nu ordnet, og det er officielt ude, at din bolig er på markedet for de mange boligkøbere. Når din bolig er blevet sat til salg, går vi straks i gang med det benhårde salgsarbejde. Men der er også arbejde for dig forude. Du kan nemlig forberede din bolig bedst muligt til salg, så de gode elementer i din bolig fremhæves på billederne og ved de kommende fremvisninger.

Hvis du ønsker at læse mere om hele processen omkring dit boligsalg, kan du læse i vores guide, hvor du får et tydeligt overblik over salget af din bolig.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail