Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

SKAL JEG SÆTTE TIL SALG SKILT OP VED BOLIGEN?

Der er rigtig mange som er på boligjagt. Vi ser ofte, at de fysisk tager ud og ser på området, og om der er nogle interessante boliger til salg i nærheden.

Derfor er det en kæmpe fordel for dig, som sælger, at have et til salg skilt ved din bolig. Udover at blive markedsført på nettet bliver den synlig for nysgerrige købere, der kører rundt i dit lokalområde.
Din bolig er formentlig ikke den eneste, som er til salg eller som vi har solgt i nærheden af dig.
Det giver et tydeligt signal om, at din bolig er kommet på boligmarkedet. Det kan derfor være med til at sprede budskabet.

Når boligen endelig bliver solgt, er det ligeledes en god idé at få et solgt skilt op ved din bolig. Så kan folk se, at din bolig ikke længere er tilgængelig på markedet.

Hør ejendomsmægler Jonas Bojsen fortælle om, hvorfor det er en god ide med et til salg og solgt skilt:

HJÆLPER DET AT SÆTTE ET TIL SALG SKILT OP VED MIN BOLIG?

Svaret på dette er helt klart JA! Vi har ofte kunder, som ringer ind angående en bolig, fordi de har set, at den er til salg, før at den overhovedet er blevet markedsført på nettet. Derfor er det en god måde, hvorpå du som sælger hurtigt får frem, at din bolig er til salg.

Første trin i processen er nu ordnet, og det er officielt ude, at din bolig er på markedet for de mange boligkøbere. Når din bolig er blevet sat til salg, går vi straks i gang med det benhårde salgsarbejde. Men der er også arbejde for dig forude. Du kan nemlig forberede din bolig bedst muligt til salg, så de gode elementer i din bolig fremhæves på billederne og ved de kommende fremvisninger.

Hvis du ønsker at læse mere om hele processen omkring dit boligsalg, kan du læse i vores guide, hvor du får et tydeligt overblik over salget af din bolig.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail