Skuffesalg » Sælg din bolig diskret og effektivt → Klik her!
Menu 70 70 79 61

Skuffesalg

En god start

Skuffesalg – Solgt eller gratis

Vi ønsker at hjælpe dig med dit skuffesalg!

Du kan nemt tage det første skridt og bestille en gratis salgsvurdering. Vores ejendomsmægler kommer forbi og laver en vurdering, lige når det passer dig.

8 stærke grunde til at vælge Aarhus Mæglerne:

  • Du betaler ét fast lavt salær inklusiv markedsføring
  • Individuel opfølgning efter alle fremvisninger
  • Du får solgt eller gratis
  • Effektiv online annoncering på Facebook og Instagram
  • Vi kender dit lokalområde som vores egen baghave
  • Din bolig bliver annonceret på boligsiden.dk og boliga.dk
  • Vi har et stort køberkartotek
  • Vi bruger en professionel boligfotograf, så din bolig præsenteres bedst muligt

Aarhus Mæglerne er det gode valg, hvis du ønsker et skuffesalg der bygger på tillid, tryghed og troværdighed.

Book en gratis salgsvurdering eller ring til os på tlf. 70 70 79 61.

Bestil salgsvurdering


Skuffesalg

Et skuffesalg er, når en ejendomsmægler har boligen i sin skuffe. Det betyder, at boligen ikke markedsføres offentligt på fx sociale medier og Boligsiden. I stedet udsender ejendomsmægleren boligen til sit køberkartotek, hvor boligsøgende har skrevet sig op med bestemte præferencer. Det er bl.a. præferencer om beliggenhed, kvadratmeter og boligtype. På den måde målrettes salget på en diskret og effektiv måde, hvor boligen rettes mod købere, der efterspørger en bolig med samme kvaliteter. Skuffesalg er både relevant for boligsælgere, som ønsker et hurtigt boligsalg og de, som vil vente på at den rette køber dukker op. Købere melder sig ofte ind i køberkartoteker for netop at have adgang til boliger, der ikke kommer offentligt til salg. 

Hvad er skuffesalg?

Skuffesalg er en diskret og effektiv salgsform inden for bolighandel. Her sælges boligen ved, at en ejendomsmægler udsender boligen til relevante købere i sit køberkartotek. Boligen sættes dermed ikke offentligt til salg. Det betyder, at der ikke sættes et til salg skilt i jorden, ligesom den ikke kan ses på Boligsiden eller på sociale medier som Facebook og Instagram. Køberkartoteket indeholder personer, som ønsker at blive kontaktet, når en bolig med deres kriterier kommer til salg. Der er flere grunde til, at man som boligejer ønsker skuffesalg som salgsform. Det er fx, hvis man ikke ønsker, at naboen, familie eller venner pludselig opdager, at boligen er kommet til salg.

Skuffesalg salær

Hos Aarhus Mæglerne er skuffesalg omfattet af vores ’’Solgt eller gratis’’. Det betyder, at hvis du ønsker at sælge din bolig som skuffesalg, betaler du først salær, når vi har solgt din bolig. Hvis din bolig mod forventning ikke bliver solgt, så er vores service gratis. Vi tilbyder forskellige salgsformer, du som boligejer kan vælge mellem, såsom fx offentligt salg, skuffesalg og budrunde. Skuffesalg er en salgsform, hvor boligen ikke sættes offentligt til salg. I stedet udsendes boligen til relevante personer i vores køberkartotek, som leder efter en bolig som din. Skuffesalg er en diskret salgsform, der er attraktiv for sælgere såvel som købere. Køberne får adgang til attraktive boliger, de ikke kan finde offentligt til salg, ligesom sælgerne kan sælge diskret og effektivt til de rette købere.

Kontakt os for hjælp til skuffesalg

Hos Aarhus Mæglernes står vi klar til at hjælpe dig med dit skuffesalg. Skuffesalg er en populær og attraktiv salgsform, og vi kan hjælpe dig med at finde frem til, om det er den rette salgsform for dig. Den rette salgsform er bl.a. afhængig af, hvilke behov du har, og hvorvidt du ønsker en hurtig eller længere salgsproces. Hvis du fx er ved at bygge en ny bolig, har du måske behov for en længere overtagelsesperiode. Vi ved, at der er mange behov, når man står i en salgssituation. Gennem en snak med os om dine ønsker og behov, finder vi i fællesskab frem til, hvilken salgsform som er den rette for dig. 

 

Vi er med dig hele vejen

Hele byens lokale ejendomsmægler samlet ét sted. Vi er klar til at hjælpe dig godt videre. Vores dygtige ejendomsmæglere står altid klar til at hjælpe dig. Vi er et dynamisk team, som vil gøre vores ypperste for at give dig en tryg og troværdig oplevelse.

 

 

Guide til dit boligsalg

Vi guider dig sikkert igennem dit boligsalg trin for trin. Se processen over dit boligsalg – vi gennemgår det hele fra vurdering til overdragelse. Hos Aarhus Mæglerne tror vi nemlig på, at det bedste boligsalg skabes gennem tillid, tryghed og troværdighed.

 

tilmeld-nyhedsbrev

Hold dig opdateret

Overvejer du at købe eller sælge bolig? Med vores nyhedsbrev bliver du løbende opdateret omkring boligmarkedet – samtidig deler vi ud af mange års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen ved at give en lange række tips og tricks til både salg og køb af bolig.