Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Til oversigten Lejligheder Aarhus C

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C.

Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider

Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperatur. Skøn altan til de sommeraftenerne. 113 kvm med fire værelser som idag er to stuer og to værelser.

Adresse: Frederiks Alle 75B, 2.th, 8000 Aarhus C

Skøn moderniseret toværelses lejlighed

Lejligheden ideel som forældrekøb eller som delelejlighed. De senere år er der renoveret i køkken, badeværelse og nye gulve. Ejendommen er også renoveret indenfor de senere år. Udsigten er helt i top med kig til vandet, havnen, Aros Regnbue.

Adresse: Tage-Hansens Gade 3, 5.tv, 8000 Aarhus C

Delevenlig 3’er tæt på alt

Her får du 67 kvm med tre gode indretningsvenlige værelser. Ideel som delevenlig lejlighed med enten to værelser og en fælles stue eller som tre værelser. Du bor tæt på Aarhus Universitet eller Via University College. Samtidig er du meget tæt på Aarhus’ byliv.

Adresse: Tage-Hansens Gade 17 5.tv

3-værelses lejlighed i Øgaderne – tæt på Aarhus universitet

Eftertragtet lejlighed med masser af rum og højt til loftet. To værelser, køkken og stue gør den rigtig delevenlig. Parret eller den nybagte familie kan også sagtens finde sig til rette i den her lejlighed. Skøn altan tilhørende lejligheden i den hyggelige gårdhave.

Adresse: Sjællandsgade 121, 1, 8000 Aarhus C

Rustik New Yorker lejlighed i Øgaderne

Få ægte new yorker stemning med denne her lejlighed i øgaderne. Her er detaljerne helt i top. Rå murstensvæg, new yorker væg, betongulve og et køkken med træ og stol giver hele lejligheden en rustik atmosfære. Udenfor har du et orangeri, køkkenhave og flere hyggekroge.Adresse: Sølystgade 55, st, 8000 Aarhus C

Studiebolig i Øgaderne

En nyrenoveret lejlighed med moderne køkken og badeværelse. Her emmer af studiebolig, hvor Universitetet er tæt på. Cafeer, aktiviter og generelt byliv er en kort gåtur herfra. Adresse: Sejrøgade 10C, kl

Er en af disse seks lejligheder din drømmelejlighed? Ring til os og book en fremvisning allerede i dag 70 70 79 61.

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side