Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

TRANSFERVINDUE ER LUKKET – VELKOMMEN TIL JONAS BOJSEN

Vi kan med glæde fortælle, at Jonas Bojsen starter med øjeblikkelig virkning hos os – og vi er meget spændte.

Vi har købt Jonas Bojsen fri af en konkurrenceklausul ved sin tidligere arbejdsgiver. Nu kan vi så byde ham velkommen i dag.

Jonas er en hamrende dygtig ejendomsmægler, og da han i sommer stoppede i sit gamle job, lå han i toppen af salg(listerne). Jonas brænder for at sælge boliger i og omkring Aarhus.

Indehaver Emil Kessel udtaler ”vi er meget tilfredse med at kunne tiltrække en kapacitet af Jonas’ kaliber

Indehaver Morten Eriksen tilføjer ”vi forventer, at Jonas glider direkte ind i startopstillingen, og I kan med glæde forvente at se Jonas på fremvisninger og vurderinger, når du er i kontakt med Aarhus Mæglerne”

Jonas Bojsen har erfaring med salg af boliger, rådgivning til kunder og salgsvurderinger. Det kan være ham, i møder, når i bestiller en vurdering eller fremvisning hos Aarhus Mæglerne. Overvejer du at sælge din bolig – bestil en gratis salgsvurdering hos os.

LIDT OM OS

Aarhus Mæglerne er et ejendomsmæglerfirma med en kundebase, som dækker alle byer i og omkring Aarhus, inklusiv Skanderborg, Hørning, Galten og Hinnerup, med køb og salg af ejerlejligheder, villaer, rækkehuse og andelsboliger. Vi blev stiftet i 2013 af Morten Eriksen og Emil Nordlund Kessel, som begge har flere års erfaring fra mæglerbranchen. Morten og Emil skabte Aarhus Mæglerne for at bryde med de traditionelle kædemæglere, som har de samme løfter og samme arbejdsgange. Vi er et ungt team, og som vækster en del, hvorfor vi har fået en ny spiller med på holdet. Vil du se mere om teamet bag Aarhus Mæglerne? Så følg med her.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail