Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

TRANSFERVINDUE ER LUKKET – VELKOMMEN TIL JONAS BOJSEN

Vi kan med glæde fortælle, at Jonas Bojsen starter med øjeblikkelig virkning hos os – og vi er meget spændte.

Vi har købt Jonas Bojsen fri af en konkurrenceklausul ved sin tidligere arbejdsgiver. Nu kan vi så byde ham velkommen i dag.

Jonas er en hamrende dygtig ejendomsmægler, og da han i sommer stoppede i sit gamle job, lå han i toppen af salg(listerne). Jonas brænder for at sælge boliger i og omkring Aarhus.

Indehaver Emil Kessel udtaler ”vi er meget tilfredse med at kunne tiltrække en kapacitet af Jonas’ kaliber

Indehaver Morten Eriksen tilføjer ”vi forventer, at Jonas glider direkte ind i startopstillingen, og I kan med glæde forvente at se Jonas på fremvisninger og vurderinger, når du er i kontakt med Aarhus Mæglerne”

Jonas Bojsen har erfaring med salg af boliger, rådgivning til kunder og salgsvurderinger. Det kan være ham, i møder, når i bestiller en vurdering eller fremvisning hos Aarhus Mæglerne. Overvejer du at sælge din bolig – bestil en gratis salgsvurdering hos os.

LIDT OM OS

Aarhus Mæglerne er et ejendomsmæglerfirma med en kundebase, som dækker alle byer i og omkring Aarhus, inklusiv Skanderborg, Hørning, Galten og Hinnerup, med køb og salg af ejerlejligheder, villaer, rækkehuse og andelsboliger. Vi blev stiftet i 2013 af Morten Eriksen og Emil Nordlund Kessel, som begge har flere års erfaring fra mæglerbranchen. Morten og Emil skabte Aarhus Mæglerne for at bryde med de traditionelle kædemæglere, som har de samme løfter og samme arbejdsgange. Vi er et ungt team, og som vækster en del, hvorfor vi har fået en ny spiller med på holdet. Vil du se mere om teamet bag Aarhus Mæglerne? Så følg med her.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail