Hvad er en uafhængig ejendomsmægler? - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Til oversigten Hvad er en uafhængig ejendomsmægler

Hvad er en uafhængig ejendomsmægler?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er.

En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Aarhus Mæglerne er en uafhængig ejendomsmæglerbutik. Vi er ikke ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Vi er heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere. Vi er én butik, placeret i Aarhus C, hvorfra vi kører ud på vurderinger, fremvisninger og køberrådgivningsmøder i hverdagen.

Det er en fordel for dig. Vi er én butik med en klar gennemsigtighed overfor vores kunder. Vi rådgiver frit og uvildigt vores kunder i salgs- og købsprocessen, så du vil ikke føle dig påduttet til at have møder med en bank, realkreditinstitut osv.

Vores gennemsigtighed ligger i, at vi vil rådgive dig om din salgs- og købsproces uden at have henvisninger hængende over vores hoveder.

For dig betyder det, at du kan vælge lige netop dén bank, det realkreditinstitut eller den rådgiver, du føler dig mest tryg ved. Vi arbejder ud fra at give dig tillid og tryghed igennem hele processen.

Skal en uafhængig ejendomsmægler sælge dit hus? Så vil vi meget gerne tage et møde med dig og snakke om dine salgsmuligheder.

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side