Velkommen til ny mægler, Thomas Lignell - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Til oversigten Velkommen til Thomas Lignell Aarhus Mæglerne

Velkommen til ny mægler, Thomas Lignell

MØD THOMAS LIGNELL

Thomas er ejendomsmægler, MDE

Han har 17 år i branchen som ejendomsmægler og endda liebhavermægler. Du vil hurtigt få en tryg fornemmelse af Thomas Lignell.

Han er en yderst erfaren ejendomsmægler og tidligere har han skabt karriere som byggerådgiver i byggebranchen, men tiden var klar til at komme tilbage til ejendomshandel. Du vil se Thomas som en seriøs, dedikeret mægler med fokus kunden. Personlige relationer med kunderne og stærk service er hans fokusområder.

Han vil tage sine mange år i byggebranchen med, når der skal sælges boliger. Det vil især komme til gavn overfor potentielle købere, når der skal tænkes muligheder.

Thomas er født og opvokset i Hørning, men bor i dag i Stavtrup med sin kone og tre børn. Når Thomas ikke er på farten som ejendomsmægler, finder du ham med cykelhjelm, cykeltøj, cykelsko på sin mountainbike rundt på de mange trails i skovområderne omkring Aarhus.

Han kommer ind i en tid, hvor det er rekord fremgang med boligsalget hos os. Han glæder sig til at møde de mange sælgere og købere i sin hverdag hos Aarhus Mæglerne. Ønsker du at få Thomas ud på en vurdering kan du kontakte ham på tlf: 25 30 00 92 eller email: thomas@aarhusmaeglerne.dk

Vi er nu et team af 4 fuldtids ejendomsmæglere og en 1 mægler under uddannelse. Du får stadig kontakt til Søren Buch, vores dygtige sagsbehandler.

Vi sælger en vis del ud af bukserne.

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side