Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

Velkommen til ny mægler – Thomas Lignell

Thomas er ejendomsmægler, MDE

Han har 17 år i branchen som ejendomsmægler og endda liebhavermægler. Du vil hurtigt få en tryg fornemmelse af Thomas Lignell.
Han er en yderst erfaren ejendomsmægler og tidligere har han skabt karriere som byggerådgiver i byggebranchen, men tiden var klar til at komme tilbage til ejendomshandel. Du vil se Thomas som en seriøs, dedikeret mægler med fokus kunden. Personlige relationer med kunderne og stærk service er hans fokusområder.

Han vil tage sine mange år i byggebranchen med, når der skal sælges boliger. Det vil især komme til gavn overfor potentielle købere, når der skal tænkes muligheder.

Thomas er født og opvokset i Hørning, men bor i dag i Stavtrup med sin kone og tre børn. Når Thomas ikke er på farten som ejendomsmægler, finder du ham med cykelhjelm, cykeltøj, cykelsko på sin mountainbike rundt på de mange trails i skovområderne omkring Aarhus.

Han kommer ind i en tid, hvor det er rekord fremgang med boligsalget hos os. Han glæder sig til at møde de mange sælgere og købere i sin hverdag hos Aarhus Mæglerne. Ønsker du at få Thomas ud på en vurdering kan du kontakte ham på tlf: 25 30 00 92 eller email: thomas@aarhusmaeglerne.dk

Vi er nu et team af 4 fuldtids ejendomsmæglere og en 1 mægler under uddannelse. Du får stadig kontakt til Søren Buch, vores dygtige sagsbehandler.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail