Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

Velkommen til ny mægler – Thomas Lignell

Thomas er ejendomsmægler, MDE

Han har 17 år i branchen som ejendomsmægler og endda liebhavermægler. Du vil hurtigt få en tryg fornemmelse af Thomas Lignell.
Han er en yderst erfaren ejendomsmægler og tidligere har han skabt karriere som byggerådgiver i byggebranchen, men tiden var klar til at komme tilbage til ejendomshandel. Du vil se Thomas som en seriøs, dedikeret mægler med fokus kunden. Personlige relationer med kunderne og stærk service er hans fokusområder.

Han vil tage sine mange år i byggebranchen med, når der skal sælges boliger. Det vil især komme til gavn overfor potentielle købere, når der skal tænkes muligheder.

Thomas er født og opvokset i Hørning, men bor i dag i Stavtrup med sin kone og tre børn. Når Thomas ikke er på farten som ejendomsmægler, finder du ham med cykelhjelm, cykeltøj, cykelsko på sin mountainbike rundt på de mange trails i skovområderne omkring Aarhus.

Han kommer ind i en tid, hvor det er rekord fremgang med boligsalget hos os. Han glæder sig til at møde de mange sælgere og købere i sin hverdag hos Aarhus Mæglerne. Ønsker du at få Thomas ud på en vurdering kan du kontakte ham på tlf: 25 30 00 92 eller email: thomas@aarhusmaeglerne.dk

Vi er nu et team af 4 fuldtids ejendomsmæglere og en 1 mægler under uddannelse. Du får stadig kontakt til Søren Buch, vores dygtige sagsbehandler.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail