Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

FLOTTE BOLIGFOTOS? FOTOGRAFEN GIVER 8 TIPS

De rigtige fotos i din boligannonce er altafgørende for dit boligsalg. Faktisk er det de rigtige forberedelser, som giver det bedste resultat, når din bolig skal sælges. Vi samarbejder med Decento, som er specialister i boligfotos. Inden du får listen, så er der lige nogle ting du skal huske inden salget – se tjeklisten her. Nedenfor giver Decento sine gode råd til at gøre boligen foto perfekt.

Ryd op
Det allervigtigste råd. Få ryddet op på samtlige værelser. Dvs. fjern opvasken, mikrobølgeovne, magneter på køleskabet m.m. Har du et rum med for mange pyntegenstande og personlige billeder f.eks. i stuen, så kan det virke forstyrrende på billedet.

Flyt bilen, cyklerne og trailere
For at få et flot facadebillede skal du sørge for at alle biler, cykler og trailere ikke er i indkørslen og foran huset. Derudover skal du flytte haveredskaber og legetøj væk fra billedet. Kan du lukke garagen, så er det en god ide.

Ordn haven
Slå græsset, fej terrassen, og ryd dine bede for ukrudt. Fjern legetøj, haveslanger, vasketøj og haveredskaber. Interesserede købere får et indtryk af, at der bliver vedligeholdt, og at det hele ser ordentligt ud. Behold endelig havemøbler ude, og hvis du har en parasol, så slå den op i sommerhalvåret – det skaber en hyggelig stemning.

Tænd lys og tænd op i pejsen
Har du brændeovn, pejs eller pilleovn, er det vigtigt, at du tænder op, inden der skal tages billeder. Stemningen bliver automatisk mere hyggelig, autentisk og sætter en intim atmosfære. Tænd gerne stearinlys, og sæt friske blomster frem.

Træk gardiner og persienner fra
Det er lidt en selvfølge, men gå alle dine rum igennem. Det er bedst, hvis du får så meget lys som muligt ind i alle rum. Træk dermed alle gardiner og persienner fra, og tænd lys i alle rum.

Stil frisk frugt og blomster frem
Frisk frugt, urter, stearinlys og blomster giver en bedre atmosfære på billeder, så tag det endelig med på billederne.

Fjern personlige genstande
Personlige genstande som shampooflasker, cremer, vasketøj, tandbørster, hårtørrer, børneskamler mm. skaber et rodet indtryk. Sørg til gengæld for, at der også hænger et eller to rene håndklæder på badeværelset, som matcher rummets farve.

Red alle senge
Det giver sig selv, men red senge i alle rum. Fjern tøj, morgenkåber, sko og personlige genstande – de kan virke forstyrrende. Hvis muligt, så anbefaler Decento et sengetæppe eller nystrøget sengetøj, og husk at få ryddet sengebordet. Pynt gerne rummene med blomster.

 

Helt generelt skal du tænke færre ting fremfor flere. Jo flere ting i et rum, jo mindre virker rummet. Derudover fremstår et billede også mere enkelt og behageligt at se på, hvis der ikke er flere ting, som kæmper om opmærksomheden, fortæller Decento.

Inden Decento skal tage billeder hos dig, får du en klargøringsguide til hele huset eller lejligheden.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail