Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

FLOTTE BOLIGFOTOS? FOTOGRAFEN GIVER 8 TIPS

De rigtige fotos i din boligannonce er altafgørende for dit boligsalg. Faktisk er det de rigtige forberedelser, som giver det bedste resultat, når din bolig skal sælges. Vi samarbejder med Decento, som er specialister i boligfotos. Inden du får listen, så er der lige nogle ting du skal huske inden salget – se tjeklisten her. Nedenfor giver Decento sine gode råd til at gøre boligen foto perfekt.

Ryd op
Det allervigtigste råd. Få ryddet op på samtlige værelser. Dvs. fjern opvasken, mikrobølgeovne, magneter på køleskabet m.m. Har du et rum med for mange pyntegenstande og personlige billeder f.eks. i stuen, så kan det virke forstyrrende på billedet.

Flyt bilen, cyklerne og trailere
For at få et flot facadebillede skal du sørge for at alle biler, cykler og trailere ikke er i indkørslen og foran huset. Derudover skal du flytte haveredskaber og legetøj væk fra billedet. Kan du lukke garagen, så er det en god ide.

Ordn haven
Slå græsset, fej terrassen, og ryd dine bede for ukrudt. Fjern legetøj, haveslanger, vasketøj og haveredskaber. Interesserede købere får et indtryk af, at der bliver vedligeholdt, og at det hele ser ordentligt ud. Behold endelig havemøbler ude, og hvis du har en parasol, så slå den op i sommerhalvåret – det skaber en hyggelig stemning.

Tænd lys og tænd op i pejsen
Har du brændeovn, pejs eller pilleovn, er det vigtigt, at du tænder op, inden der skal tages billeder. Stemningen bliver automatisk mere hyggelig, autentisk og sætter en intim atmosfære. Tænd gerne stearinlys, og sæt friske blomster frem.

Træk gardiner og persienner fra
Det er lidt en selvfølge, men gå alle dine rum igennem. Det er bedst, hvis du får så meget lys som muligt ind i alle rum. Træk dermed alle gardiner og persienner fra, og tænd lys i alle rum.

Stil frisk frugt og blomster frem
Frisk frugt, urter, stearinlys og blomster giver en bedre atmosfære på billeder, så tag det endelig med på billederne.

Fjern personlige genstande
Personlige genstande som shampooflasker, cremer, vasketøj, tandbørster, hårtørrer, børneskamler mm. skaber et rodet indtryk. Sørg til gengæld for, at der også hænger et eller to rene håndklæder på badeværelset, som matcher rummets farve.

Red alle senge
Det giver sig selv, men red senge i alle rum. Fjern tøj, morgenkåber, sko og personlige genstande – de kan virke forstyrrende. Hvis muligt, så anbefaler Decento et sengetæppe eller nystrøget sengetøj, og husk at få ryddet sengebordet. Pynt gerne rummene med blomster.

 

Helt generelt skal du tænke færre ting fremfor flere. Jo flere ting i et rum, jo mindre virker rummet. Derudover fremstår et billede også mere enkelt og behageligt at se på, hvis der ikke er flere ting, som kæmper om opmærksomheden, fortæller Decento.

Inden Decento skal tage billeder hos dig, får du en klargøringsguide til hele huset eller lejligheden.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail