Kirkebakken 27C, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Andelsbolig

Boligareal 105 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke C

Opført/Ombygget 2008

Adresse

Kirkebakken 27C, 8330 Beder

  • Ejendomstype Andelsbolig
  • Kontantpris 573.061 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 7.765 kr.
  • Sagsnummer 0901
  • Boligareal 105 m²

Køber skal være min 40 år og ikke have nogen hjemmeboende børn.

Nyd det tidlige forår og hen til sensommeren på de 2 dejlige terrasser, hvor du kan sidde og nyde morgensolen på den ene og aftensolen på den anden.

Der ses i denne bolig en række tilvalg som virkelig løfter boligens udtryk. 

Indgang til entre med flotte blanke klinker, som er fordelingsgang til stue, værelser, badeværelse og bryggers. 

Køkken/alrum og stue er et stort rum og byder på masser af plads og et helt unikt lysindfald. Unoform køkken med masser af skabs- og bordplads. Badeværelset er elegant, moderne og sælger har tilvalgt et ovnlys vindue, hvilket også går igen i bryggers. Dette giver virkelig en god effekt. 

Desuden ses 2 værelser, det ene med 3 fløjet skabsvæg fra gulv til loft.

Gulvvarme i alle rum samt flotte lyse trægulve i både stue og værelser.

Gartnergården - andelsforening med 42 andele
Her bor rigtig mange, som har solgt villaen og nu nyder otiummet. Beliggenheden er i top med få minutter til golfbane, indkøb, skov og strand.

Foreningen har egen hjemmeside: www.gartnergården-beder.dk.

Desuden kan bilen holde i carporten. Der er et redskabsskur i forlængelse af carporten.

 

Lignende boliger

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 61 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 62 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 62 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 63 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 68 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 99 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere